PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beklediğim

aytim
20.08.08, 04:19 AM
[Only Registered Users Can See Links]

Damarlarımdan...
Geçit vermeyen yolların dar köşelerinden...
Suçlu sevilerin yaralı bekleyişlerinden...
Yürekten dökülen demli sözlerin tesellisinde...
Akıyorum ey zaman...! Sana doğru...

Yerden yere vuruldu yıllarca içimdeki mevsim...
Ne kışı bildim ne de yazı...
Tek mevsim yolculuğum vardı, adını benim bile bilemediğim, bilmediğim...
Kayıp anların tortusunda devraldım ışığın tenime değen rengini...
Saf, berrak ve öylesine ben doluydu...
Bir sır gibi...

Ömrümden ömrüne açılacak binlerce kapıdan, tek bir kapı var yol aldığım...
Canını canıma emanet ettiğin yerde duruyorum... Akan yaşların duruluğunda taşıyorum içime ektiğin tohumları, zamansız şarkıların dillendirişi gibi kapanmış yolları...
Hasret taşırıyorum yüreğimden an be an... Özlem kavşaklarını dönüyorum adım adım ve her adımda düş taşıyıcılığı yapıyorum...
Seninle aldığım nefeslerin tadı hiç olmadı sevdiğim...
Bilmiyorum...

Hayat bazen öyle küçük anlarda kuşatıyor ki dünyamı, ben bile ellerimin çocuksu kapanışlarına dayanamıyorum...
Kapanıyorum...

İçimdeki girdapların sayısını ezberlediğim, nice senem oldu şu yaşta... Bazı şeyler var ki gözlerimizden taşıyor geceye... Hangi doğuma uyanıyoruz ve hangi düşlerin kucağında yatırıyoruz mayalı bekleyişlerimizi, kestiremiyorum...
Asıl daralan, bekleyişlerin boynumuza astığı o kalın ip...
Bizi çıkmaza sürükleyen...
Bir sigaraya bile dayanmıyor gecem, başım dönüyor...
Özleminin vurduğu kalbim içten içe çekiliyor sana...
Bil ki ben de varoluyorum, ölümün kucak açtığı bir hayatta, verdiğin o muhteşem tatla...
İnsan bazı duyguların eşiğinde, yaşamamışlık çıkmazında açmaza düşüveriyormuş, anladım... Yıllarca taşıdığım sevgi damlaları bu defa beni vurdu...
Çiçek çiçek dokunuyorsun ömrüme, kendimi ertelediğim bir anda...
Ordasın... Yıldızlara boyun eğdiğin, ellerini sıkıca başında birleştirdiğin gecenin yalnız odasında...

Beklediğim...
Canıma bir ömür yoldaş olacak sevdiğim...Birgün daha yaşandı kollarımda...
Ufak bir kız çocuğu göz kırpıyor yanaklarıma... İlk çığlığını duyuyorum derinlerden... Su gibi... Suya dokunmak gibi...
Terk edip koca bir şehri bilinmezliğin içinde, yepyeni bir sayfa açmak gibi...
Kırmızı tokaları olsun annesinden saçlarına dokunan... Düşleri olsun yaprak yaprak gecelere dokunan ben gibi...

Sevdim...
Birtek seni seçtim, tüm yaşanmışlıklar adına...
Adınla yatacağım bu gece uykuya... Saatler kala paylaşacaklarımıza, gerçek yaşama ulaşmadan gri bir gökyüzü ellerimle sıyıracağım bu geceyi bulutların arasından...

Üzülmemeliyim biliyorumki! KALBİMDESİN KALBİNDEYİM...

alıntıdır

yusuf baba
28.01.09, 02:09 PM
Sesini dinlemekten bıkmadığım güzel sanatçılardan biri çok teşekkür ederim bu güzel paylaşım için..

MaVi
24.06.09, 04:23 AM
bunu hazırlamak için yorduğun parmaklarına sağlık çok güzel olmuş teşekkürler... melodiyi dinliyerek zevkle okudum yazıları aldı yine götürdü beniiiii yinee esksik olma cnm

aytim
02.07.09, 04:58 PM
teşekkürler arkadaşlar sözlerini çok severek paylaştığım bir çalışma .arasıra hala da açıp okur dinlerim

Hizli ve Öfkeli
02.07.09, 06:33 PM
yine 12 den vurmussunuz ablacım sevdıgınden uzak kalmış bır kişinin bu yazıları bu fon müzigiyle okuması nasıl bir duygudur inanın anlatamıyorum,derlerya hani yaşayan bilir..arkadaşlar benım bu yazıları okurken bu fon mizigini dinlerken yaşadıgım duyguları anlayabılmenız icin(allah gostermesın)ama sevdiginizden uzakta oldugunuzda okumanız gerekıyor işte o zaman benım ne tür duygulandıgımı anlarsınız..ablacım emegıne yüregine saglık...

aytim
25.08.09, 09:39 PM
yalnızlık zamanınıza denk gelmiş paylaşım modum.yoksa o kadar hüzün yok sadece herkesin beklediği bir sevgili vardır ya onun için yazılmış bir paylaşım.Allah tüm bekleninleri kavuştursun bir an önce

kozakelebegi
29.08.09, 12:34 AM
çok güzel ve romantik bir paylaşım içinde sevgi bulunan herşey, yani beni ilgilendiren bir konu paylaşım için çok teşekkürler abla

Ne mükemmel şey sevgi, sevmeyi bilenler için

Fosforlu
10.09.09, 11:57 PM
Ama Sen Benim Yüregimi Dagladin Ya Cok Tesekkür ederim Güzel Paylaşımın Icin

Kaderimdin
27.10.09, 02:24 AM
Eline,yuregine saglik. Guzel olmus demek, hafif kalir herhalde yada size haksizlik etmis oluruz ! MUKEMMEL olmus,

Sweet Witch
18.02.10, 10:32 PM
Beklediğimsin kelimesi beklenen kişinin gelmediği beklenmeyenin de ne yapsanız anlamadığı durumlarda kullanılan söz. söyleyenin içini yaralar çünkü güveneceğin insan karşındaki değildir ama güvendiğin insanı da baktığında yanında göremezsin .çünkü korkup kaçmıştır sevmekten kendinden... seni ortada bırakıp gitmiştir o büyük sevgiye rağmen. ne kadar beklesen gelmeyecektir ama yine de ne sevmekten vazgeçersin ne de beklemekten. ve kendini başkalarına sürekli bu sözü söylerken buluverirsin. Herşey gönlünüzce olsun güzel bir sayfaydı

trafik belma
18.03.10, 03:48 PM
Herşey yüreğin gibi güzel ve sevgi dolu olsun sevgiyle kal emi.Harkaydı harikasın

ebru
09.06.10, 03:54 PM
Emeğine sağlık Çok duygusal ve anlamlıydı

Son Nefesim
17.07.10, 05:39 PM
Sevdim...
Birtek seni seçtim, tüm yaşanmışlıklar adına...
Adınla yatacağım bu gece uykuya... Saatler kala paylaşacaklarımıza, gerçek yaşama ulaşmadan gri bir gökyüzü ellerimle sıyıracağım bu geceyi bulutların arasından...[/SIZE][/COLOR]

Sevgiliye beklenene bu kadarmı güzel sözler olur.İnşallah bir gün benimde bu duyguları yaşatacak söyletecek bir sevgilim olur.Muhteşem güzeldi teşekkür ederim

ebru
17.07.10, 06:06 PM
Süper bir çalışma olmuş kutlarım sizi aytim Adminim yazıları bu fon müziginde okumak ayrı bir zevk verdi bana yüreginize saglık

Serserim_Benim
04.12.10, 04:22 AM
Gecenin bu sessizliğinde duygusal bir şarkı duygusal bir paylaşım süper gitti.Sözler bu kadar güzel olunca.Bu saatlerde bu bölüme takılmak lazımmış.Emek vermişsin teşekkürler

SusKun_YüRek
10.09.11, 10:20 PM
Bir beklediğim yok artık,beklenene en güzel hitap şekli bu sanırım.Bu gece ortak yanımız ikimizde sarhoşuz,içiyoruz sebebi olan sebepsiz şeylere.İki kadeh ,iki hayat ve ikimiz.Bir şişe şarap,acılara,hüzne ve ayrılıklara katık ettiğimiz…
Şerefinize vefasız sevgililer,
Şerefine hüzün,
Ve şerefsizliğine sevmediğim sevgili hayat…

coolname
10.09.11, 10:33 PM
çok güzel adminim, teşekkürler