PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne Olurdu

sganarella
08.01.10, 10:55 AM
NE OLURDU

Bu bilmem kaçıncı telefona göz atışım
Kaçıncı hayalinle dolup ta kaş çatışım
Sesini duyamamak ne zormuş
Varlığını hissedememek ne acıymış
Daha ne kadar sürecek bu işkence
İnan adın dudaklarımda bir hece …

Sensizliği bir an bile düşünemezken
Anılarınla avunmak kaldı bana
Sensiz bir adım dahi atamazken
Yalnız kaldırımlar yaren oldu bana
Sensiz nefes bile alamazken
Dipsiz kuyularda boğulmak düştü bana …

Oysa ki ne sözler vermiş
Ne yeminler etmiştik
El ele, göz göze verip
Yarınlar bizim demiştik …

Ne olurdu aşka mağlup olsaydı
O esnemez, bükülmez gururun
Ne olurdu kazanmasaydı inadın
Biz kazansaydık aşk kazansaydı …

Biliyorum ki o kahrolası inadın
Boş gururun yerle bir olacak
Ama yaşananlar ayrılıkla geçen zaman
İçimizde hicran olup kalacak …

SGANARELLA

Kaderimdin
08.01.10, 01:21 PM
şair yuregınındekını dıle ordan kagıda gecırmek demek... harika bir şiir ellerine sağlık arkadaşım beni anlatan bir şiir kendimi okudum sanki

KaRaBaSaN
08.01.10, 01:33 PM
gençliğimde ki isyanlarımı anımsattı.harfler kızgın kelimeler öfkeli olurdu yüreğim gibi eski günleri yad etmiş oldum...yüreğinize sağlık

Fosforlu
08.01.10, 01:38 PM
Bazen son pişmanlıklar fayda etmezmiş..Seven yüreklere...Güzel satırlardı..Kutlarım yüregini ve de kalemini emegine saglık abiciğim :hi:

Minton
08.01.10, 01:40 PM
Gitmelerin olmadıgı bir sevdanın yüreğinde gül olup açması dileklerimle.Çok anlamlıydı teşekkürler

Rebel Angels
08.01.10, 01:55 PM
Gururunuz denizlerden engin olsun ve dağlardan yüce..Sakın anlamasın Onu unutamadığınızı...Tebrikler

sultan
10.01.10, 03:59 AM
Çok güzel yazmışsın. Okurken etkilenmemek mümkün değil.İnsan hüzünlere boğuluyor.Yüreğine sağlık Sitemizin şairi Sevgilerimle..

Nerissa
10.01.10, 04:10 AM
Şiir zaten yaşanmışlıklar kokar her zaman.Hele samimiyse tadından yenmez.Yüreğine sağlık arkadaşım

Sweet Witch
21.03.10, 07:02 AM
Sevgimizi ifade etmenin en güzel yolu şiirlerdir...Bu kadar duygulu şiirler bu kadar duygulu yazılar yazıyorsan yalnız değilsin arkadaşım bu şiirleri yazdırtan birileri var demekki yazıyorsun değilmi.Harikaydı devamını bekleriz

AyseÖz
22.03.10, 03:08 AM
Zor günler başka şeyler içindir. Nice insanlar aşkın karşısında eğilmişlerdir. Aşk böyle bir şey işte... Ne gurur bırakır ne hava tşk ler bu güzel siiriniz için

Asi_Cadı
24.09.10, 07:13 PM
Hayat bazan çok acımasız davranıyor hiç bir şey masallardaki gibi olmuyor.Çok güzeldi ya çok beğendim.Devamını bekleriz

DarkLossc
28.10.10, 05:30 PM
eline sağlık güzel Yazmışsın

Nerissa
30.07.11, 03:44 AM
Oysa ki ne sözler vermiş
Ne yeminler etmiştik
El ele, göz göze verip
Yarınlar bizim demiştik …

Ne olurdu aşka mağlup olsaydı
O esnemez, bükülmez gururun
Ne olurdu kazanmasaydı inadın
Biz kazansaydık aşk kazansaydı …

Biliyorum ki o kahrolası inadın
Boş gururun yerle bir olacak
Ama yaşananlar ayrılıkla geçen zaman
İçimizde hicran olup kalacak …

bu kadar büyük aşkın bir gurur meselesi yüzünden harcanması açıkçası beni üzer.affedilmediğinize göre sanırım çok üzücü birşey olmuş.yazık olmuş,umarım herşey düzelir,yaşanan tüm olumsuzluklar geçmişte kalır.devamını bekleriz

Hasretimsin
06.01.12, 12:56 AM
Dipsiz kuyularda boğulmak düştü bana

Zaman zaman yaşadığımız duygular bunlar yalnızlık, mutsuzluk ve hüzün eşliğinde gözyaşlarına boğulmak :((((