PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne Zor Bilir Misin ?

sganarella
11.12.09, 10:37 AM
NE ZOR BİLİR MİSİN ?

Kalbimde hala aşkın varken
Başka gönüllerde aşkı aramak
Ne zor bilir misin ?

Bedenimde hala senden izler varken
Başka bedenlerde senin izlerini aramak
Ne zor bilir misin ?

Hiç tanımadığım kadınlarda
Senden bir parça aramak
Ne zor bilir misin ?

Gözlerimde hala bakışlarının izleri varken
Başka gözlerde senin bakışlarını aramak
Ne zor bilir misin ?

Yaşanan onca hatıra varken
Sanki hiç yaşanmamış gibi sanmak
Ne zor bilir misin ?

Ve senle yaşanacak uzun bir ömür varken
Artık hiç yaşanmayacağını bilmek
Ne zor bilir misin ?

SGANARELLA

Nicotin
11.12.09, 04:23 PM
Beklemenin ne denli zor olduğunu çok iyi bilirim.Yıl geçti bekliyorum ait olduğum topraklara dönmek için.Birde bu sancıya hiç gelmeyeceğini bildiğini beklemek eklenmiyor mu?İşte o zaman kahrediyor insan.Tebrik ederim çok güzel ifade etmişsin.

Creative
11.12.09, 04:32 PM
hepimiz hayatta bazen yanlış atlara oynuyoruz olsun hacı ne olacaksa olsun tebrik ederim guzel duygularını ifade etmişsin senmi yazdın yoksa alıntımı?

Fosforlu
11.12.09, 04:45 PM
Beklemenin ne denli zor olduğunu çok iyi bilirim .Yıl geçti bekliyorum .Birde bu sancıya hiç gelmeyeceğini bildiğini beklemek eklenmiyor mu?İşte o zaman kahrediyor insan.Tebrik ederim çok güzel ifade etmişsin. :34882cry25ou: :cray:

Kaderimdin
11.12.09, 04:48 PM
kimse sevdiğinde uzak kalmasın inşallah kötü...hele uzakta olup ulaşmaya engeller varsa daha kötü..başına gelen bilir ancak..çok anlamlı bir şiirdi kaleminiz susmasın.teşekkürler

MaVi
11.12.09, 04:50 PM
dünlerini kimse unutamaz iyi de olsa kötü de olsa mutlulukla geçse yada hüzünle.sadece alışabilir giden günlerine...zaman sadece alışmayı öğretir unutmayın....

sganarella
11.12.09, 05:45 PM
senmi yazdın yoksa alıntımı?

Öncelikle yazmış olduğum şiirlerin tümü bana ait ve hepsinde yaşanılmış hayattan enstanteneler var yapıcı eleştirileriniz için tşk beğenirsiniz veya beyenmezsiniz buna diyeceğim asla olamaz...( Benin adımı taşıyan şiirleri başka bir yerde bulanı tebrik edeceğim saygılarımla )

trafik belma
11.12.09, 05:52 PM
sganarella ([Only Registered Users Can See Links]) kutlarım arkadaşım sizi yine yürekten içten sami duygularınızı ifade etmişisniz gercekten okumasını bilene cok şeyler ifade etmişsiniz yüreginize saglık arkadaşım + rep affınıza sıgınarak bir sey sormak istiyorum siz bayanmısınız baymısınız ?

sganarella
11.12.09, 05:57 PM
Vermiş olduğunuz + rep için tşk :) ...... 38 erkek

trafik belma
11.12.09, 06:09 PM
gercekten içten yazılmış şiirlerinizi ilgiyle takip ediyorum interneti cok dolaşan biri olarak şiirlerinizin alıntı olmadıgını biliyorum sizin gibi 1 arkadasımız daha vardı oda güzel şiirleriyle sitemize bayagı emegi vardı kendisi su sıralar girmiyor yada paylaşım yapmıyor sganarella ([Only Registered Users Can See Links]) nicki bana bayan ismini cagrıştırdgı için sormuştum tekrar o güzel şiirleriniz için tşk ediyorum yüreginize saglık hersey gönlünüzce olsun dileklerimle arkadaşım

Kaderimdin
11.12.09, 06:10 PM
hepimiz hayatta bazen yanlış atlara oynuyoruz olsun hacı ne olacaksa olsun tebrik ederim guzel duygularını ifade etmişsin senmi yazdın yoksa alıntımı?

Arkadaşım konu nereye yazılmış okumuyormusunuz ya sizin şiirleriniz yazıyor değilmi başında yoksa arkadaşımız normal aşk şiiirlerine eklerdi konuyu.Biraz dikkatli olunuz.

sganarella
11.12.09, 06:14 PM
: ) Sağlıcakla kalın

Fosforlu
11.12.09, 06:14 PM
Vermiş olduğunuz + rep için tşk :) ...... 38 erkek

Gönlünüze sağlık arkadaşım şiirlerinizi takip ediyorum siz yolunuza devam edin.Çok güzel duygular.Evet ben düşünemedim rep olayını o kadar dalmışımki şiirin güzelliğine etkilenmedim dersem yalan olur.Emeğe saygı rep geç oldu ama :).Bu arada biz burda aile gibiyiz teşekkürler açıklama yazmışsınız erkek 38 diye.Müsade ederseniz size abi diye hitap edebilirmiyim.

Creative
11.12.09, 06:16 PM
Arkadaşım konu nereye yazılmış okumuyormusunuz ya sizin şiirleriniz yazıyor değilmi başında yoksa arkadaşımız normal aşk şiiirlerine eklerdi konuyu.Biraz dikkatli olunuz.

kaderimsin beni yanlış anladınız sanırım kimseyi incitmeyi düsünmedim yazarken ben sadece sordum sizmi yazdınız diye ben baska bir yereden siiri alıp buraya kopyalarım bunu ben yazdım derim böyle olunca siiri benmi yazmış oluyorum ayrıca muhatabım siz degilsiniz arkadaşımız gereken açıklamayı yapmış kendisine aitmis siz onun avukatamısınız yoksa bilelim:) :11:

sganarella
11.12.09, 06:24 PM
Öncelikle lütfen site sakinleri birbirinizi kırmayın kimse kimsenin avukatı değil bu kaliteli site güzel şeylere layık ve biz haydi palaş ailesinin üyeleriyiz....Fosforlu + rep için tşk :) tabii neden olmasın abin yaşındaysam memnuniyetle...

aytim
11.12.09, 06:30 PM
Arkadaşlar sitemizde hiç bir zaman hoş olmayan kırıcı olan kişilere biliyorsunuzki imkan tanımıyoruz.Herkes hata yapabilir bir diğeri de farkına varır uyarır.Uyarmak avukatlık olmaz lütfen saygıyı elden bırakmayınız bu konuda son uyarım.Güzel bir paylaşımı saçma sapan polemiklerle farklı yerlere getirmeyin.Bir kez daha uyarmayacağım bu konuda sizleri.Şiir sahibine,emeğine saygısızlığa girer.Konu kapanmıştır.

yunus1903bjk
15.12.09, 02:48 AM
Şiir çok güzel. paylaşımınız için teşekkürler.

MaLLboRa
16.12.09, 07:57 AM
Ne güzel yazmışın (:
Kıymetini bilmeli herşeyin en önemliside aşkın tabi kıymeti bilinicek değerde bir aşk varsa yakınında ..
Yüreğine sağlık ..

Nerissa
10.01.10, 04:19 AM
Çok güzel bir paylaşımdı..İnsan kaybolup gidiyor okurken.olmak yada olmak gibi bir şey bilirmisin .Teşekkür ediyorum

Sweet Witch
21.03.10, 06:31 AM
3 Defa Okudum Tekrar Tekrar Ve Karar Verdimm Ben çok Kolay Bir Insanmişim Meğerse...:(((

Hasretimsin
24.05.11, 01:33 AM
Hep yaşanmış duygular beni derinden yaraladı.Bir kaç cümlede ben eklemek isterim,tabii yaşanmışlıkta bir kaç değil sayfalar dolusuydu ama zaman biraz daha durulmayı öğretiyor sanki.

Aylar sonra fark ettim yüreğimdeki o sızıyı..Aglayıp sızlamak kelimelere dökmek sevgimi.Ne fayda sevgili ?Geri dönmiyeceğini bile bile ne fayda..!Ne zor şeydir yaşananları inkar edercesine üzerine bir sünger çekmek.Derinden yaraladı bu şiiriniz beni.Kalbinizden dökülenler susmasın,kalemlere,cümlelere yansısın arkadaş.Devamını bekleriz.Tebrikler

Sensiz Asla
19.12.11, 10:07 PM
sganarella okurken duygular insanı alıp götürüyor adeta çok duygulu ve güzeldi