Orijinalini görmek için tıklayınız : Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
yusuf baba
28.01.09, 02:05 PM
çok güzel olmuş teşekkürler paylaşım için
federal
19.06.09, 07:29 PM
Teşekkürler
street_dancerss
20.06.09, 05:07 PM
Falla şarkıyı zaten biliyorum süper Ama resim de şarkı kadar mükemmel..
Emeğine sağlık..
değilmi ama gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye ama maalesef bazan hayatın gerçekleri mecbur bırakıyor....tüm gülüşleriniz sevinçden olur umarım aytim adminim çok güzel bir ferdi özbeğen çalışması
ablam yaparda kötümü derim:D emegine saglıkk ablam süper bişiii bu;)
kozakelebegi
29.08.09, 12:26 AM
Keşke daima gülebilsek gözümden akıcak yaşlar sadece mutluluktan olsa
Ama hayat öyle bir noktaya gelmiş ki
Dışarı çıktığımda gördüğüm tek birşey var asık suratlar hayatlarından bezmişler insanlar yarından umut yok gibi bir gülümsemeyi fazla görüyorlar artık..
Gülmek varken ağlamak neden ?
nedenler çok ama küçük bir kuşun yaralıyken kanatlıp uçmasından bile mutluluk duyulabilirken artık duymuyoruzz malesef..
Çok güzel bir şarkı ve yazıydı adminim okurken gözlerim doldu,o kadar soru geldi ki aklıma yanıtsız kalan..
Ben hala gülüyorum gülümsemelerim var..
Tebessümleriniz eksilmesin yüzünüzden ve yüreğinizden
çok teşekkürler.Ablam hazırlıyan ellerinize saglık sayfanızın müptalası oldum desem yeridir dünden buyana dinliyorum..Ki ben pek şarkı dinlemem,dinlediklerimide öyle kendimle bağdaştıramam..aradığım şarkı buymuş meğer..
trafik belma
19.02.10, 01:01 AM
gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye dedikçe gözlerden şakır şakır yaş getiren harika şarkı. her hali baska bir güzel ama burdada olduğu gibi ferdi özbeğen den dinlenmeli derim.harikasınız
La Estrella
14.08.11, 02:15 AM
Çok güzel bir flash olmuş Aytim Adminim.Yürreğinize sağlık.
SusKun_YüRek
14.09.11, 02:04 AM
Sevmek acı sevilmek başka bir acı.Gözlerine bakmak,saçlarını okşamak,kokunu çekmek içime,sımsıkı sarılmak …Bunların her biri imkansız bana.Hepsini ama hepsini yüreğime kitledim.Gözlerin diye güneşi izliyorum batarken,Saçların diye güneşin ışıklarını okşuyorum ve sensin diye yastığımı sarıyorum,sarılıyorum hayaline geceleri.Farkındayım bunların hepsi birer avuntu sana dair.Yeterince avutmasalar da ben yolumu buldum,teşekkür ederim kardeşim,müzik ve paylaşımlarınızla çok eski yıllara gittim,kolay kolayda döneceğe de benzemem
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.