PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım edin Şasırdım

CanKurtaran
02.11.09, 10:42 PM
Arkadaslar ben iki aydir birisi ile beraberim ve birbirimizi cok seviyoruz kizin ilk erkek arkadasiyim, kiz ailesine cok düsgün oldugundan kimseden birsey gizlemeyelim dedik herseyi anlattik sonra ailesi kizin okulu bitine kadar olmaz dedi ne konusmamiza izin var ne görüsmemize kiz bana asik biliyom ama napacam bilmiyorum.

Kizin babasi okul bittikten sonra gelin veriyim diyor ama 3 yada 4 sene var bi insan hic o kadar sene görmezse birbirini duymazsa sesini unutmaz mi. ???

Advanced
02.11.09, 10:44 PM
Selamün aleyküm arkadasim Senin adina inanki cok üzüldüm Allah yardimciniz olsun, Benim görüsüme göre kizi sana vermeye niyetleri yok!! en iyisi sen araya bir Büyügünü koy, yani baska bir araci yolla bu böyle olmaz kizda oglanda birbirini deliler gibi seviyorlar desin ve noktayi koysun, Benim görüsüm kizada sanada cok yazik olur, ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..........

aytim
02.11.09, 10:47 PM
Arkadaslar,

kendi yönünüzden bakmayin olaya sadece. Kizin Okulunun bitmesini, Meslegini almasini Anne Babasinin istedigi en dogal olay. Bir sefer evlilik icin hic birsey terkedilmez, Okul, Alie... gibi. Evlilik aslinda ev yapma isine benzer. Arsa, Plan, Müsaade, Cimento, Kum, Demir aldiktan sonra yapilir. Hic bir islemi yapmadan Eve tasinmaya calisirsan camurda yüzersin.

Bana göre ister sev ister sevme. Ailesinin Müsaadesi olmadan yanlis bir sey yapma derim...

Bhutan
02.11.09, 10:52 PM
Burda en mantıklı açıklamayı zaten aytim ablam yapmış söylenecek en doğru şey sadece kendi gözünle bakma olaya kızın aileside haklı ama bilmiyorum sen bunu anlayacak yaştamısın.Hepimiz atlattık o yaş dönemlerini hayata şimdi de bir anne baba gözüyle bakıyoruz.Umarım herşey yoluna girer dostum

street_dancerss
02.11.09, 10:54 PM
zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir cankurtaran kardesim haydipaylas ailesi olarak sana yardımcı olmaya calısırm bizimde başımızdan cok şeyler gecti yıkılmadık ayaktayız misali vermezseler kacıralım diyorum forum halkından eminim bu istege yardım cok gelecektir hepimiz birer polat olmusuz misali:icon24:sana suan için tek tavsiyem sabırrr sabırr sabırrr

by_resul
04.11.09, 02:32 PM
evet sabır sabrın sonu selmettir ailesi de çok sıkıymış adam arada sırada görüştürür dimi

can kurtaran arkadaşda haklı görüşse nolurku

aytim
04.11.09, 10:56 PM
zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir cankurtaran kardesim haydipaylas ailesi olarak sana yardımcı olmaya calısırm bizimde başımızdan cok şeyler gecti yıkılmadık ayaktayız misali vermezseler kacıralım diyorum forum halkından eminim bu istege yardım cok gelecektir hepimiz birer polat olmusuz misali:icon24:sana suan için tek tavsiyem sabırrr sabırr sabırrr

yok daha neler kardeşim sen ne yapacaksan forum değil kendi adına yap bence birde yanlış yönlendirme kardeşimizi.Hangi zamanda çağdasın sen dağ kanunları çokdan bardak oldu.Fazla polatlı filmler izlemekden acıyorum sizlere zavallı kardeşlerim yazık bence senin derdin sorunun daha çokdur diye düşünüyorum :dusun5ig5:

CanKurtaran
04.11.09, 10:58 PM
artık yardım etmenize gerek yok sultanı buldum dogru yolu buldum yardımlar için saolun konuyu uzatmayın imza delii kadirr

aytim
04.11.09, 11:11 PM
artık yardım etmenize gerek yok sultanı buldum dogru yolu buldum yardımlar için saolun konuyu uzatmayın imza delii kadirr

nasıl yani 2 ay önceki aşkınız bittimi.vah vahh bizde yardımcı olmaya çalışıyoduk.neyse yolunuz açık olsun diyelim bari :happy0062:

Angel
08.11.09, 06:54 PM
yok daha neler kardeşim sen ne yapacaksan forum değil kendi adına yap bence birde yanlış yönlendirme kardeşimizi.Hangi zamanda çağdasın sen dağ kanunları çokdan bardak oldu.Fazla polatlı filmler izlemekden acıyorum sizlere zavallı kardeşlerim yazık bence senin derdin sorunun daha çokdur diye düşünüyorum :dusun5ig5:

:alkkis::alkkis::alkkis::alkkis::alkkis:Kutluyorum sizi aytim adminim

generalzeus
29.11.09, 11:15 PM
Arkadaşım şakamı yapıyorsun yoksa gerçekmi ? Ne biçim bir aile o ya :) Allah sabır versin :)