aytim
17.07.08, 12:28 PM
[Only Registered Users Can See Links]
Kamyonuna aşık şoför İlyas, namı diğer İstanbullu; Al Yazmalı Asyasına ilk görüşte aşık olur ama bu pervasız gencin sevdası, günün birinde Asyasını ve oğlu Sameti terk etmesiyle, yürek kabartan bir son bulur, yollarda belki döner diye beklediği İlyasa kavuşmayı dilerken, ona sahip çıkan ve oğluna babalık yapan Cemşitin varlığıyla huzur bulur. Aşkına inancıyla, yıllar sonra çıkagelen büyük aşkı İlyas ile kendisine kıymet, çocuğuna emek veren Cemşit arasında kararsız kalan Asya, kendi kendine sorar; SEVGİ NEDİR?...
Bir sahne düşünün : Kadın, onu almaya gelen âşık olduğu adama elini uzatırken, sadece elini değil bütün varlığını adamın avucuna bırakıyor. Başka bir sahne düşünün : Adam, sevdiği kadın adım adım ondan uzaklaşırken, parça parça olmuş yüreğini de gözyaşlarıyla beraber damla damla akıtıyor.
Sevgi emektir derken, gözlerindeki büyük aşkına duyduğu o özlem beni bitirir bu filmde, aşık olunan kişide arar o emeği, bulamaz, kahrolur, aşk duygusu yaşarken öldürür insanı, önüne koyacağı bir kap yemekte aşk yoksa ottan bir farkı yoktur artık..Beğenmiş beğenmemiş, kimin umurunda..
Şevkatli bir el, aşkının verdiği ızdırabı örter yumuşatır..Ama susuzluğunu gideremez..Sevgi derin bir devamlılık halidir. yani EMEKTİR...
Köylü kızı Asya ile kamyon şoförü İlyas birbirlerini severler. İşleri bozulan İlyas Asya’nın karşısına öyle çıkmak istemez ve bunalıma girerek Asya’yı terk eder. Sahipsiz kalan Asya’ya ve çocuğuna Cemşit adlı bir yol yapımcısı sahip çıkar. Yıllar sonra bir gün İlyas çıkagelir. Asya şimdi büyük aşkı ve kendisine zor gününde kucak açan Cemşit arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.
Sevgi neydi?
Sevgi iyilikti, dostluktu
Sevgi emekti
Durursam bir daha kurtulamam.
Ziyanı yok gülüşü yeter bize.
Yüreğim kaydıysa günah mı?
Çamura saplansam yardıma gelir misin?
Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elimdeymiş gibi.
Elinden tutuversem benimle gelir mi?
Seninim işte, alıp götürsene beni.
Elveda Asya, elveda selvi boylum al yazmalım elveda.
Bitmemiş türküm benim...
SEVGİ NEYDİ?
SEVGİ EMEKTİ...
ELİNDEN TUTSAM BENİMLE GELİR Mİ?
SENİNİM İŞTE,ALIP GÖTÜRSENE BENİ...
GÖZLERİNE BAKARSAM BİRDAHA GERİ DÖNEMEM..
KADINIM,AL YAZMALIM, ASYAM...
ELİMİ TUTTU,SICACIKTI...
YÜREĞİM KAYDIYSA GÜNAH MI?...
BİR GELİNLİK İNSANA BU KADAR MI YAKIŞIR!!...
KADINIM ASYAM...
TUT ELİMİ ASYAM,SAMET'İ DE AL GİDELİM...
DURURSAM KURTULAMAM...
ONU HALA SEVİYORMUŞUM...
BENİ HALA SEVİYOR,,,
BAKIŞLARINDA GÖRDÜM...
SEVGİ NEYDİ?
SEVGİ,SAHİP ÇIKAN SICAK,DOST İNSAN ELİYDİ...
ÇOŞKUN AKAN DERE,AĞAÇTAKİ YAPRAKLAR,YAĞAN YAĞMUR...
YA SONRA??
DERE DURULUR,YAPRAKLAR SOLAR DÖKÜLÜR,YAĞMUR DİNER VE GÜNEŞ AÇAR...
GÖZLERİME BAK SEVDİĞİM GÖZLERİME BAK
SENİ ÇOK ÖZLEDİM..
NEDEN GELDİ ŞİMDİ BURALARA..
N'APARIM BEN N'APARIM..
İÇİMDEN AĞLAMAK GELİR AĞLAYAMAM..
KİMİM BEN BU EVDE,NEYİM!!..
Siz siz olun sevginize sahip çıkın ve asla bırakmayın..!
Kamyonuna aşık şoför İlyas, namı diğer İstanbullu; Al Yazmalı Asyasına ilk görüşte aşık olur ama bu pervasız gencin sevdası, günün birinde Asyasını ve oğlu Sameti terk etmesiyle, yürek kabartan bir son bulur, yollarda belki döner diye beklediği İlyasa kavuşmayı dilerken, ona sahip çıkan ve oğluna babalık yapan Cemşitin varlığıyla huzur bulur. Aşkına inancıyla, yıllar sonra çıkagelen büyük aşkı İlyas ile kendisine kıymet, çocuğuna emek veren Cemşit arasında kararsız kalan Asya, kendi kendine sorar; SEVGİ NEDİR?...
Bir sahne düşünün : Kadın, onu almaya gelen âşık olduğu adama elini uzatırken, sadece elini değil bütün varlığını adamın avucuna bırakıyor. Başka bir sahne düşünün : Adam, sevdiği kadın adım adım ondan uzaklaşırken, parça parça olmuş yüreğini de gözyaşlarıyla beraber damla damla akıtıyor.
Sevgi emektir derken, gözlerindeki büyük aşkına duyduğu o özlem beni bitirir bu filmde, aşık olunan kişide arar o emeği, bulamaz, kahrolur, aşk duygusu yaşarken öldürür insanı, önüne koyacağı bir kap yemekte aşk yoksa ottan bir farkı yoktur artık..Beğenmiş beğenmemiş, kimin umurunda..
Şevkatli bir el, aşkının verdiği ızdırabı örter yumuşatır..Ama susuzluğunu gideremez..Sevgi derin bir devamlılık halidir. yani EMEKTİR...
Köylü kızı Asya ile kamyon şoförü İlyas birbirlerini severler. İşleri bozulan İlyas Asya’nın karşısına öyle çıkmak istemez ve bunalıma girerek Asya’yı terk eder. Sahipsiz kalan Asya’ya ve çocuğuna Cemşit adlı bir yol yapımcısı sahip çıkar. Yıllar sonra bir gün İlyas çıkagelir. Asya şimdi büyük aşkı ve kendisine zor gününde kucak açan Cemşit arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.
Sevgi neydi?
Sevgi iyilikti, dostluktu
Sevgi emekti
Durursam bir daha kurtulamam.
Ziyanı yok gülüşü yeter bize.
Yüreğim kaydıysa günah mı?
Çamura saplansam yardıma gelir misin?
Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elimdeymiş gibi.
Elinden tutuversem benimle gelir mi?
Seninim işte, alıp götürsene beni.
Elveda Asya, elveda selvi boylum al yazmalım elveda.
Bitmemiş türküm benim...
SEVGİ NEYDİ?
SEVGİ EMEKTİ...
ELİNDEN TUTSAM BENİMLE GELİR Mİ?
SENİNİM İŞTE,ALIP GÖTÜRSENE BENİ...
GÖZLERİNE BAKARSAM BİRDAHA GERİ DÖNEMEM..
KADINIM,AL YAZMALIM, ASYAM...
ELİMİ TUTTU,SICACIKTI...
YÜREĞİM KAYDIYSA GÜNAH MI?...
BİR GELİNLİK İNSANA BU KADAR MI YAKIŞIR!!...
KADINIM ASYAM...
TUT ELİMİ ASYAM,SAMET'İ DE AL GİDELİM...
DURURSAM KURTULAMAM...
ONU HALA SEVİYORMUŞUM...
BENİ HALA SEVİYOR,,,
BAKIŞLARINDA GÖRDÜM...
SEVGİ NEYDİ?
SEVGİ,SAHİP ÇIKAN SICAK,DOST İNSAN ELİYDİ...
ÇOŞKUN AKAN DERE,AĞAÇTAKİ YAPRAKLAR,YAĞAN YAĞMUR...
YA SONRA??
DERE DURULUR,YAPRAKLAR SOLAR DÖKÜLÜR,YAĞMUR DİNER VE GÜNEŞ AÇAR...
GÖZLERİME BAK SEVDİĞİM GÖZLERİME BAK
SENİ ÇOK ÖZLEDİM..
NEDEN GELDİ ŞİMDİ BURALARA..
N'APARIM BEN N'APARIM..
İÇİMDEN AĞLAMAK GELİR AĞLAYAMAM..
KİMİM BEN BU EVDE,NEYİM!!..
Siz siz olun sevginize sahip çıkın ve asla bırakmayın..!