PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık Sevmeyeceğim

aytim
12.07.08, 01:31 AM
[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]

Artik gönlümdeki Rüzgar kesildi
Üzülmüyorum artik senin için sevdigim
O yagmurlu gecelerde islanirken
$imdi islanmiyorum sevdigim
Sabahlara kadar uyuyamadigim
gecemi gündüzüme kattigim günler .
Seni bekledigim o sessiz sokagi
Mahallede biraktim sevdigim
Artik dü$ünmüyorum seni
Senin için agladigim
Senin için kahroldugum o günleri
Mazide birakiyorum

[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]

sevmeyeceğim artık
yine sensizim bugünde dünkü gibi
gözlerim mahsun ruhum mahsun
gülüşlerim azap tarlası sanki
kederler ekip kahırlar biçiliyor
çok mutsuzum acılıyım
gönlüm bırak artık beni hergün yastayım
artık taş bastım kalbime tuz ektim yaralarıma
kalbim sevmeyecek
yaralarım azmayacak
gözlerim ağlamayacak hoş ağlasada kalmadıkiakaçak yaş düşecek damla
hiç heyacanlanmayacağım ismin geçtikçe
resmini bile görsem derinden bir ahh çekmeyeceğim
karşıma geçip dikilsende
açmayacak kollarım sarmayacak seni
hıçkırıklar gelmeyecek yüreğimin derinliklerinden
kan kusmayacağım yutacağım içime
sevmeyeceğim artık

Melek
29.10.08, 03:56 AM
yillarca dinledigimiz sevdigimiz bir sarki,emegine saglik ablam

yusuf baba
28.01.09, 02:29 PM
çok güzel teşekkürler

Minton
05.03.09, 03:04 PM
süper bi paylaşım eline sağlık ablam keyifrle dinliyorum birde ben yapabilsem sunları:)

AbuZeR
22.05.09, 09:04 PM
gecemi gündüzüme kattigim günler

Blackpearl
02.06.09, 03:11 PM
sevmeyeceğim artık
yine sensizim bugünde dünkü gibi
gözlerim mahsun ruhum mahsun
gülüşlerim azap tarlası sanki
kederler ekip kahırlar biçiliyor
çok mutsuzum acılıyım

emeklerine saglık ablacım sarkı cok cok cok hos bir sarki

CraYz_DraCuLa
03.06.09, 06:28 AM
seni tebrik ediyorum.yaptığın herşey bence MÜKEMMEL .özellikle ``Artık Sevmeyeceğim `` Flaşını çok beğendim. yüreğine sağlık... başarılarının devamını diliyorum.

federal
08.06.09, 03:58 PM
eskı sarkılar benım ıcın anlamlı sımdıkıler gıbı deı.l teşekkürler

kozakelebegi
08.07.09, 11:43 PM
Seni bekledigim o sessiz sokagi
Mahallede biraktim sevdigim
Artik dü$ünmüyorum seni
Senin için agladigim
Senin için kahroldugum o günleri
Mazide birakiyorum

ağlattın yine beni abla eski bir anım geldi aklıma ne kadar unutulur densede unutulmuyormuş bak şarkı ve yazıda bile hatırlıyo insan..harikasın süper bir şarkıyla eski bitmiş olsada güzel günlere götürdün beni

Hizli ve Öfkeli
09.07.09, 01:40 AM
kiminizin abisi kiminizin kardeşi olarak site ahalisi sizlere sesleniyorum aytim ablamızın kıymetini bilelim hani derlerya ufaklıgımdan beri sizin şarkılarınızla büyüdüm diye, bende 25 inden sonra tanıdım aytim ablamı 25 inden sonra aytim ablamın şarkılarıyla büyicem diyorum..ceşke ablamı daha önceden tanısaydım sizi..paylasımınız ıcın tesekurler ablacım.....

aytim
09.07.09, 01:46 AM
kiminizin abisi kiminizin kardeşi olarak site ahalisi sizlere sesleniyorum aytim ablamızın kıymetini bilelim hani derlerya ufaklıgımdan beri sizin şarkılarınızla büyüdüm diye, bende 25 inden sonra tanıdım aytim ablamı 25 inden sonra aytim ablamın şarkılarıyla büyicem diyorum..ceşke ablamı daha önceden tanısaydım sizi..paylasımınız ıcın tesekurler ablacım.....

Sevgili kardeşim 44 yaşındayım inanın ben bu şarkılarla büyüdüm hala da bana saf ve masumca gelir.tamamen kendi zevkime göre hazırlıyorum sizlerde beğeniyorsunuz ya inanın daha da mutlu oluyorum.evet kardeşim bunlar çok güzel şarkılar sizlerde bunlarla büyüyün aşkı daha masumca anlatan şarkılar bunlar.güzel yorumlarınız için gerçekten ben teşekkür borçluyum size.elimden geldiğince karınca kararınca :)

trafik belma
27.12.09, 09:36 AM
gerçekten güzel bir yazı ve içten duygularla yazıldığına inanıyorum, aynı sayılabilcek bir yazıyı iki sene önce, ilk aşık olduğumu hissettiğim insan için yazmıştım, şimdi anlıyorumki duyguların ne kadar derin anlamlı ve aslında aynı olduğunu, aşk denilen olguyu hepimiz aynı tadıyoruz, ve o bizi hislerin içinde hissessizleştirirken yazıyoruz gelenleri, geçenleri, harap edenleri... seçtiklerimiz aslında bizi bağımlı kılan ve biz onların esiriyiz, ama hiçbir zaman gönül kolay olanla doyamaz; onu doyurmak kilit altında tutulan bir mahkumun özgürlüğe açlığı gibi, kavuşulamayanla olucaktır...

yunus1903bjk
27.12.09, 09:37 AM
süper arkadaşm ya imkanszlık bu kadar güzel dile getirilemzdi bende imkanszlığın içinde yaşamaya çalışıorm yinede hayata gülüyorm daha yeni okuma fırsatm oldu baya geç kalmşm okumakta :) nese süpersn

Sonsuz Aşk
03.03.12, 04:25 PM
İnsanın ümitlerinin hayallerinin bir anda yok olması çok kötü koyuyor insana.Ümit etmek gerçekleşme ihtimali var olduğunda güzeldir sadece ,aksi halde hazindir ,azap verir insan ruhuna,tıpkı bu duygusal paylaşımda olduğu gibi

Lolipop
10.03.12, 09:11 PM
Hor görmen aşağılaman ve sayamadığım nice sebep,hiç boşuna uğraşma özlesemde aşkından ölsemde sana asla dönmeyeceğim.Çok duygulandırdı bu sayfa beni.Yaşadıklarımın tek sebebi sensin kararımdan asla dönmeyeceğim