PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sana Son Mektubum Son Sözlerim Olacak

aytim
11.07.08, 04:32 AM
Sensiz geçen bu ilk günümü sana anlatmak istiyorum. Uma-rım kelimeler yeter ve anlatabilirim!..

[Only Registered Users Can See Links]

Meğer sana ne çok alışmışım sanki bir yanım yok gibi, hem özlem duyuyorum, hemde bunun için kendime kızıyorum.Neden!.. neden..neden ben böyleyim diye içimdeki bu sızı neden Allahım!..
Bir yanım sen onsuzda olursun, olabilmelisin diyor, ama bir yanım onsuz yapamazsın diyor.Peki bu adını koyamadığım içimdeki hissin adı ne!..Ne zamana kadar böyle devam edecek bunun sonu ne olucak!..
hayatım hep sorularlamı geçecek TANRIM!..Bu sensiz geçen sessiz geceler beni ürkütüyor, meğer yanımda
olmana ne çok alışmışım.Birgün gelecek yanımda olmıycaksın, olamıyacaksın bunu biliyorum ama yinede bu beni ürkütmüyor biliyor musun!..

Biliyorum ki, sen mutlu olucaksın, biliyorum ki sende bir hayatkuracaksın!..Sen mutlu ol varsın sessiz gecelerim, sensiz kalsın bunada razıyım!..Sana kendimi anlatabilmem için, bu sensiz gecelerimin olması
gerekiyomuş!..Daha kaç sensiz gecelerim olucak daha ne kadar kelimeler yetecek seni anlatmama!..
İçtiğim her sigarada seni düşünüyorum!..Sor neden diye!..Neden mi!..Bu ürkekliğin, bu hayattan vazgeçmiş halin ne zaman son bulucak diye!..Hayat o kadar da acımasız değil biliyo musun!..Yaşamak o kadar güzel ki, istiyorum ki sende mutluluğu tat,istiyorum ki sende mutlu ol!..Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer!.

Birgün ASLA olamaz dediğin şeyler muhakkak gerçekleşecek bunu sen istemesende!.Olmak zorunda bu dünyanın düzeni çünki..Arkana dönüp baktığında her zamanki gibi yine yanında bende olacağım bunun için sana söz veriyorum.Çünki senin mutluluğun benim mutluluğum demek.

Bu sana son mektubum son sözlerim olacak umarım sözlerimi kaale alırsın ve umarım hayatına bir yön çizersin.

Hayatta hepimiz her zaman bu gibi durumlara maruz kalmışızdır ama insan mücadeleden hiçbir zaman vazgeçmemeli!.. Sende öyle yapmalısın buna mecbursun anladınmı MECBURSUN !..Kim için deme bunu kendin için yapmalısın!.Birgün bu sözlerimi hatırlayıp belkide güleceksin İYİKİ diyeceksin bunu biliyorum. Çünki sen en güzel şeylere layıksın!..

Sen beni hissettiğin sürece ben senin yanında olucağım emin ol ve o gün gelecek sende mutluyum diyebileceksin.

EMİNİM!..

Sana hayatında başarılar diliyorum. Yolun hep açık olsun inşallah!..

MUTLULUKLAR DİLİYORUM SANA SON KEZ

Bu bir ELVEDA değil bunu bilesin

alıntıdır

uygun1996
14.01.09, 04:43 AM
Elinize sağlık , resimlerler anlatım cok güzel olmus resimleri sizmi yapıyorsunuz acaba:?

exeLLaNs
15.01.09, 07:08 PM
Müzik süper uymus :D

yunus1903bjk
29.01.09, 02:37 PM
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar...

Minton
05.03.09, 03:02 PM
Ablaaa eline sağlık güsel paylaşım

trafik belma
27.12.09, 02:50 PM
benim icin basindan beri hayali bir sevdaydı sadece satırlar arasına gizlenmis,artık daha da uzak gerceklige ama sebebi benim sana olan duygularım degil,sana ulasabilecegim tum yolları yıkmamdan,senin ise bana ulasmayacagındandır.oysa bana ulasabilsen,kanitlayabilsen hayal olmadıgını,belki de o cıkaramadıgın lekeleri cıkarabilir,o gecenedigin sozlerden gecebilirdik...
teşekkürler bu güzel sayfa için

yunus1903bjk
27.12.09, 02:52 PM
çok güzel bir yazı daha..bayılıyorum bu siteye ve sizin yazılarınıza ..sevgiyi aşkı ayrılığı çok güzel bir dille ifade ediyorsunuz.teşekkürler.emeğinize sağlık.

TrTatar
27.12.09, 02:54 PM
yaaw be gözlerim doldu yaa wallaa harika bişi olmuş bu yaaa kim olsa hüzünlenir walla