PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sen gerçekleşen hayallerimsin!

aytim
08.07.08, 07:25 PM
[Only Registered Users Can See Links]

Her ne kadar mecburi ayrılıklara gebe kalan o caddeden her geçişimde yüreğim parçalara ayrılsada,vuslatımıza sahne oldu diye özel bir yer ayırdım yüreğimde.

Ben bu şehri seninle sevdim...

El ele yürüme mutluluğuna eriştiğim o sokaklar,senden uzak kaldığım zamanlarda bana nispet yapar gibi başka aşıklara yol olsada,kaldırımlar dile gelip;hasretini yüzüme vurup,kalbimi burksadadaha nice buluşmamıza şahit olacağı için seviyorum bu şehri...

Sevdamız bir destan gibi dillere düşsede,bu kentin tarihine sığdıramaz kimse.

Şehrimin güzelliklerini seninle keşfettim..Yaşadığım gel gitlere seninle son verdim..Geleceğe dair umutlar ektim,yüreğimde filizlenen aşkından güç alarak..Hayata sıkıca tutunup,sevdana sarıldım mutlu olmamı çekemeyen,art niyetli insanlara inat!

Sen benim,gurur kaynağım,mutluluğum,yüreğime işleyen huzurumsun!

Sen benim,sabrımsın,selametimsin,gerçekleşen hayallerimsin!

Sen benim bu şehri sevme sebebimsin!

Boşuna demiyorum işte

"SEN BeNiM HERŞEYİMSİN!!!

Melek
29.10.08, 04:21 AM
emegine saglik adminim,süper sraki

yusuf baba
28.01.09, 02:43 PM
Çok ama çok güzel olmuş teşekkürler bizimle paylaştığın için

kozakelebegi
07.07.09, 08:46 PM
Sen...Kıyıya uzanan bir deniz..Ben...Denize kıyısı olan bir toprak..Sen mavi, ben ise maviye özenmiş bir beden...Bahara özenen kış iken ben, sen baharları kıskandıran cümle...Şimdi iliklerime kadar senle ıslanmışken hangi özlem, hangi söz seni tarif eder ki..Seni ancak ben anlatırım değil mi ? Çünkü sen sadece bana aitsin..

Boşuna demiyorum işte

YİNE HARİKA BİR ŞARKI HARİKA BİR PAYLAŞIM BENDE BİRŞEYLER EKLEDİM ABLACIĞIM İÇİMDEN GELDİĞİNCE

Hizli ve Öfkeli
30.08.09, 02:06 AM
TÜM SEVENLERE GİTSİN BU PAYLAŞIM FAZLA SÖZE GEREK YOK HARİKA BİR PAYLAŞIM SUNMUŞ ABLAMIZ BİZE. BİZEDE SADECE DİNLEYİP TADINI CIKARMAK KALIYOR.ABLAMIZIN TÜM PAYLAŞIMLARINA SADECE TEŞEKKÜR ETMEKLE YETİNİYORUZ TÜM ÜYELERİMİZ ADINA ABLAMA BİR GÜL VERİYORUM İŞALLAH KABUL EDER..TEŞEKKÜRLER ABLACIM PAYLAŞIM İCİN..

aytim
30.08.09, 02:22 AM
TÜM SEVENLERE GİTSİN BU PAYLAŞIM FAZLA SÖZE GEREK YOK HARİKA BİR PAYLAŞIM SUNMUŞ ABLAMIZ BİZE. BİZEDE SADECE DİNLEYİP TADINI CIKARMAK KALIYOR.ABLAMIZIN TÜM PAYLAŞIMLARINA SADECE TEŞEKKÜR ETMEKLE YETİNİYORUZ TÜM ÜYELERİMİZ ADINA ABLAMA BİR GÜL VERİYORUM İŞALLAH KABUL EDER..TEŞEKKÜRLER ABLACIM PAYLAŞIM İCİN..

çok teşekkür ederim Ali kardeşim çok düşünceli ve incesin.paylaşımlara yazılan msjlar kısa bir teşekkür bile beni çok mutlu etmeye yarıyor zaten.güller kadar hep gülesiniz tekrar çok teşekkür ederim.

Angel
04.09.09, 02:59 AM
Bu kadar mı güzel sözler ve paylaşım olur.Yüreğine sağlık ablam

trafik belma
19.02.10, 12:36 AM
El ele yürüme mutluluğuna eriştiğim o sokaklar,senden uzak kaldığım zamanlarda bana nispet yapar gibi başka aşıklara yol olsada,
kaldırımlar dile gelip;hasretini yüzüme vurup,kalbimi burksada
daha nice buluşmamıza şahit olacağı için seviyorum bu şehri...

paylaşımın çok güzel tşkler

La Estrella
14.08.11, 01:19 AM
Boşuna demiyorum işte

Çok güzel Aytim Adminim.Ben tam bir aşk kadınıyım.Sevdim mi tam sevenlerden,sevdiği için canını feda edenlerden...Çok ama çok teşekkür ederim.