PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anne Bu Gece Yüreğine Sığınabilir miyim

aytim
07.07.08, 06:03 AM
[Only Registered Users Can See Links]

Ellerime baktım
Hala yumuşak ve kar beyazı.
Ne değişmişti?
Annem derdi ellerime dokunup; ‘yumuşak bir kalp, her sabah beyaz yağmurlarda yıkanan bir masumluk…

Söylesene annem ne değişti.
Sen diyordun yüreği güzel olanlar mutlu yaşarlar diye.
Yoksa kötü müydüm ben annem.
Mutlu değilim be annem.

Her gece yıldızları yorgan gibi üstüme örtüp gecenin soğuk sularında boğuluyorum. Haberin var mı annem? Alfabemi değiştirdim ben bütün tapularımı yıkıp. Artık sesli, gökyüzünü delen kelimelerim yok benim. Anlamsız, nedensiz, öksüz kendi kendilerine küsmüş harflerim var…

Annem bir avuç sevgiye ihtiyacım var
Mevsimlerimi yakıyorum her gece ruhumun ağlayışına. Ne kış var hayatımda ne yaz…
Öyle soluk, öyle boğuk…
Gülüşlerimi anlamlı cümlelerimle yolcu ettim. Sevinçlerim arkalarından ağıt yaktılar. Ağlama ne olur anne yakma canımı. Gözyaşlarımı yalnızlığıma bağışladım ağlayamam da seninle.

Yarım kalmış öykülerden geldim
Kapısı kapalı masallarda yaşadım
Bu gece ellerini saçlarımda gezdirir misin?
Bu gece kollarında uyuyabilir miyim?
Anne bu gece yüreğine sığınabilir miyim?..

alıntıdır

MaVi
08.09.09, 04:12 AM
Yürek mürekkebin okyanuslar kadar olsun ve hep aksın, aktıkçada sevgi dolu güzellikleri yazsın ..Gözlerim doldu harikaydı

Teşekkürler : )<!-- / message --><!-- sig -->

Hizli ve Öfkeli
08.09.09, 04:40 AM
Söz konusu anne oldummu akan sular durur benim icin sadece benim icin degildir herkez icinde öyledir..ablacım teşekkürler paylaşım icin..

MaVi
18.10.09, 08:55 PM
Agzına saglık okadar yüerkten ve içtenki biran yazdıklarında kendimi buldum kendi acımı kat ve kat yasadım kendine ıyı bak

Rebel Angels
07.02.10, 07:14 PM
yüreğinizden kopan size ait ve uğruna hiç düşünmeden kendinizi feda edebileceğiniz emsali olmayan , tarifi imkansız bir sevgi ....

sığmaz , ve sığdırılamaz hiç bir yere...anlatmakla bitmez

çok anlamlı çok güzeldi