PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geri Dönülmez Bir Yoldayım Şimdi

aytim
01.07.08, 08:01 AM
Hala seni sevdigimi zannediyorsan çok yaniliyorsundur.Senden ,yalan hayallerinden, yalan geleceginden, yalan umutlarindan kopali çok oldu.

Geri dönülmez bir yoldayim simdi ve çok ta mutluyum.Istemeseydim zaten girmezdim bu yola.Anlayacagin eger aksini düsünüyorsan sadece kendini kandirirsin.Gerçek bambaska çünkü...

[Only Registered Users Can See Links]

Her gün üzülmektense bir kere üzülmeyi tercih ettim.Sonu ne olursa olsun bir kere,bir kereligine üzülmek.
Simdi üzülmüyor musun sanki diye söylendigini duyar gibiyim. Sadece kiziyorum kendime,safligima kiziyorum,cahilligime.

Sana ait ne varsa hayatimda hepsini sindirdim bir sekilde,imha ettim.Layigini buldun yani sonunda.Vicdansizlarin sonu hep böyle olur aslinda.Içim rahat,yeniden dünyaya gelmis gibiyim,yasananlar sadece kötü bir kabustu.Kalbim hiç sevmemis,üzülmemis.yipranmamis gibi.

Hayattan beklentilerim var,yalan olmayan.Hayallerim bir günes misali yeniden dogdu yüregime,umutlarim var hiç biri terk etmeyecek artik beni.

Yasayacak günlerim var hem de çok güzel günler...
Sevgiyle,umutla,geçirilecek yillar var önümde.
Herseyden önemlisi hayati ögrendim artik,
hiç bir seyin üzülmeye degmeyecegini özellikle.

Hele hele senin gibilerine...
ASLA...
ASLAAA...
AMA ASLAAAAA...

DEGMEYECEGINI.....!!

Melek
29.10.08, 03:21 AM
emegine saglik ablacimm,süper sarki

yusuf baba
28.01.09, 02:13 PM
Öyle Güzeldiki Dinlemek Teşekkür Ederim

MaVi
24.06.09, 04:11 AM
Arkadaşım bu şarkı var ya alıp götürüyor insanı dinledikçe eski sevdalar değilde eski sevdam geliyor aklıma oof nese boşverelim şimdi. Biz devamını bekleriz çok güzel herşey için çok teşşekkür ederim. Yüreğine sağlık

Son Nefesim
24.06.09, 04:12 AM
eski telefon müziğim..çok severim bu şarkıyı...son zamanlarda fazla dinlemeye başladım gene...emegine saglık

Hizli ve Öfkeli
29.06.09, 12:02 AM
ablaların ablası muhteşem bir paylasim hazirlamışsınız emegine yüregine saglık ...

Sweet Witch
18.02.10, 09:32 PM
Bana ilk aşkımı hatırlattınız. İyiki onunla devam etmemişim diye düşünüyorum. Çünkü devam etseydik herşeyde olduğu gibi onu da kirletirdik. Geçmişte kalan en sade en temiz duygu, saf yanımız olarak kaldı, yaşanan o ilk aşk. Bu yüzden seviniyorum. Şimdiki aşklara bak, naylon faturalar gibi sahte.

La Estrella
14.08.11, 01:01 AM
Çok güzel bir müzikle sunmuşsunuz paylaşımınızı çok teşekkür ederim Aytim Adminim.