PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Film İzledim Hayatım Değişti

Karasu
10.09.09, 11:38 PM
Bir film izledim hayatım değişti diyorsanız lütfen o filmin adını degerli üyelerle , kurucularla ve moderatörlerle paylaşınız...

Karasu
10.09.09, 11:55 PM
Öncelikle ben başlayayım...

The Man From Earth ( Dünyalı Adam )

izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim...

Yapım: 2007-ABD
Tür:Bilim Kurgu , Dram , Tarih
Yönetmen:Richard Schenkman
Senaryo:Jerome Bixby
Yapımcı:Eric D. Wilkinson , Richard Schenkman
Müzik:Mark Hinton Stewart
öyle hemen afişine aldanıp ışın kılıcı, nebuchadnezzar falan beklediğim ancak 8 kişinin bir evdeki diyaloglarından oluşan son dönemin en iyi bilimkurgusu.
jerome bixby tarafından yazılan inanılmaz bir konuya sahip. başlarda green label görene kadar cok vasat saydıgım ancak ilerledikçe insanı allak bullak eden bir film. 14.000 yıldır dünyada oldugunu anlatmaya çalısan adam ve onu hadi len sende şeklinde dinleyenler arasında geçen 87 dakikalık başarılı, farklı bir film. filmin tamamının bir ev ve onun bahçesinde geçmesi filmi, bir tiyatro veya audiobook yapıtına benzetmekte. çok yuksek butçeler yerine zekice düşünülerek de bilimkurgu filmi yapılabilecegini gösteren mükemmel bir film.

[Only Registered Users Can See Links]

Hizli ve Öfkeli
15.09.09, 05:22 PM
Hayatımı degiştirecek film şu ana kadar izlemedim ama bundan sonra izlermiyim ne olur orasını bilemem..teşekkürler..

coolname
09.10.09, 09:06 PM
şimdilik benimde hayatımı değiştiren olmadı, belki gelecekte olur

canberksk
10.10.09, 06:23 AM
hayatimi hic bi film degistiremez ama the godfather serilerini izledikten sonra uzun bi sure filmin etkisinden cikamadim =)

MaVi
10.10.09, 07:01 PM

çok etkilendiğim ama hayatımı değiştiren film olmadı yalnız bu filmden bir kaç şeyler aldım.en iyiside farelerden korkardım.film sonrası hemen bir fare gonzales aldım eğittim ama bir kaç ay sonra öldü çok ağlamıştım ismide by jungless di

dktor
30.10.09, 10:47 PM
SEn Testere izle hayatin deişir ehehe

Angel
04.11.09, 10:24 PM

çok etkilendiğim ama hayatımı değiştiren film olmadı yalnız bu filmden bir kaç şeyler aldım.en iyiside farelerden korkardım.film sonrası hemen bir fare gonzales aldım eğittim ama bir kaç ay sonra öldü çok ağlamıştım ismide by jungless di

Size katılıyorum beni en çok etkileyen filmlerden biri bu filmdir.En az 7-8 kez izlemişimdir

CanKurtaran
04.11.09, 10:27 PM

evet bir filim izledim hayatım degişti ne hikmetse hala aynı filimde takılıyorummmm delii kadirr ulenn

Fox
07.11.09, 02:49 PM
Böyle şeyler sadece filmlerde oluyor sanardım.Demek ki normaldede oluyormuş.

S4migo
15.11.09, 05:00 PM
BENİM SAW DİYE Bİ FİLM HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ HERKESİN Bİ ORTAK YöNÜ WAR.

SAW 1 SAW 2 SAW 3 SAW 4 SAW 5 googleden bulabilirsiniz beyler.

emresenfb
09.01.10, 12:52 AM
ben böyle şeylere inanmıyorum..insan filmden etkilenebilir ama hayatı nasıl değişebilir?mantıklı gelmiyo bana

korsanahmet
16.03.10, 03:35 PM

cok kere izlemişimdir bruce lee flimlerini her filimini seyrettigimde başkalarıyla kavga ederdim saolsun az dayak yemedim sayesinde:D az kaldı kendimi geliştirmeye:D

bilmemem
26.03.10, 11:37 PM
haha tabikide hayatımı 1 kac saatliğinede olsa 300 spartalı filminden çıktıktan sonra arkadaşlarla sparta kavgamizdi 1 2 saatligine spartalı olup azıtmıştık :D

ama hayatını değiştiren bir film olmaz insanlarin ama etkilendiği fimler olur örneğin CANİ gerçek hayattan alıntı olduğu için birz içimi burkmustu

delininteki
05.06.10, 07:23 PM
hayatımı değiştiren hiç bir film olmadı :)