Orijinalini görmek için tıklayınız : neden counter strike oynarsınız
Kuvvetm!ra
10.09.09, 04:01 AM
sa
Sakinbalık
09.10.09, 05:31 PM
aynen bagımlılık yapar
Hizli ve Öfkeli
09.10.09, 06:13 PM
Bazılarına haddini bildirmek icin...teşekkürler..
coolname
09.10.09, 07:02 PM
zevk almak için (birde kota cok yemese daha çok alcam ama olmuyor işte :D)
ßeepßeepPimaJ
20.10.09, 03:48 PM
iLerde Polis Olmak İsteyenLer Counter Oynasın :D
MekanBursa
04.04.11, 09:11 PM
Yha Gereksiz kurallar koyulmuş 1 site bu bi wal hack indircem yok 10 msj atmadan acılma yok 50 msj atmadan acılmaz
bune krdesim ne biçim forum bu
Toprakhan
04.04.11, 10:35 PM
Yha Gereksiz kurallar koyulmuş 1 site bu bi wal hack indircem yok 10 msj atmadan acılma yok 50 msj atmadan acılmaz
bune krdesim ne biçim forum bu
senin gibi dümbükler yüzünden sitede bu kurallar var sen hile indirebilirisn diye acılmadı bu site baktın işine gelmiyor çekip gidersin siteden böyle duygu sömürüsü yapıp açılacagınımı sanıyorsun hadi şimdi ikile senin gibilerin zaten bu sitede işi olmaz
ben counter-strike yi hem ilerde silahımı iyi kullanmak ve oyunda bir yer yani kariyer yapmak için oynuyorum.şuan zaten çok tanınmış durumdayım.cs de en az 500 kişi tanır beni her servere giriorum farklı sunuculardan bile farklı serverlere giriyorum.cs daha yeni yayılmaya başladı.neden diye sorarsanız daha gelişmiş daha orjinal ve daha iyi bir oyun sunuyor artık eskiden hiç kimsenin umrumda değil şimdi ise cs de paralar havada uçuşuyor herkezin katılmasını isterim.benimde bir serverim var.ıp:95.173.173.165.serverim 2 gün sonra kapanacak.parayı ödemeyeceğim maksat kendimizi tanıtmak :D
he bu arada ben model-mapper ve pluginde satıyorum.bu forumdada yayınlıcam maplarımı pluginlerimi ve modellerimi.!!
Ben çok nadir oynuorum.Ya çok sıkıldığım da ya da stres atmak için
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.