PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu öyle bir itirafki çözümler lazım arkadaşlar fenalardayım

trafik belma
05.09.09, 11:26 PM
Ya arkadaşlar valla kafayı yiyicem.Ya eski Türk filmlerini izlemekten usandım artık.Kendimi bazen türkan şoray bazende ayşecik sanıyorum.Bunun en büyük sebebi eşimmmm :destere:

Ya artık izlemek istemiyorum şiştim.Kulağımda bitmek bilmeyen bir adile naşit kahkahası(rahmetle anıyorum)ve birşey sorulduğunda şaban gibi(kemal sunal rahmetle anıyorum)e eevettt diyorum.Kadir inanır gibi bakış attığımı farkediyorum bazen yokmu kurtaran... :boxin:

Tamam seviyor eski filmleri ama banada yazık demi.Bende seviyorum ama tadında bırakmak lazım bazen bazı şeyleri. :2talk:

Neymiş yaprak dökümünü izleye izleye kendisini ali rıza bey sanıyormuş, hayret verici birşey duyduğunda dudaktan kalbedeki gibi zonk zonk yapılıyormuş gibi oluyormuş.Konuşurken dudaklarını avrupa yakasındaki dilber teyze gibi yapıyormuş. :bur2:

Ooooo daha neler neler dizilerime etmediği laf kalmadı.Valla çok seviyordum Türk filmeleirni eşimin sayesinde usandım.Biri yeşil çamı ya kaldırsın yada şifre koysun Ben siliyorum kanalı o tekrar buluyor.Evin bir köeşsinden cüneyt tarkın fırlayacak sanıyorum
Korna sesi duysam kapının önünde ''selvi boylum al yazmalım'' yazılı kamyonvarmış hissi geliyor
İşte bu sebepten hep kavga ediyoruz.Bundna kavgamı olurmuş demeyin oluyor valla.Hemde çok ciddi bir şekilde... :argue:

Ben ali rızayı,hayriyeyi,fikreti,lamiayı,volkanı,hüseyin kenanı,arka sıradakileri,yamuk ağızlı efeyi ve ampul kafa denizi kısacası dizilerimi istiyorum.Bu işi artık bir beyaz eşya bayisi çözer.

ikinci bir tv istiyorummmmmm :bawling::bye2:

Hizli ve Öfkeli
06.09.09, 02:28 AM
:) ARKADAŞIM OKADAR DOLMUŞSUNUZKİ ANLAŞILAN GERCEKTEN BÜYÜK BİR SORUN HALİNE GELMİŞ ANLADIGIM KADARIYLA :) SİZ DAHA FAZLA EŞİNİZLE KAVGA ETMEDEN EN İYİSİ BİR TV ALIN BU SORUN ORTADAN KALKSIN ARANIZ BOZULMASIN DİYE BEN BİLE GELİRİM UYDU MONTAJI İCİN EVİNİZE YETERKİ SİZ BU SORUNDAN KURTULUN..

trafik belma
06.09.09, 02:44 AM
sağolun arkadaşımda amacım sizleri üzmek değildi inanın.teşekkür ederim fikriniz içinde Tv istiyorum varmı hayrına bağış yapacak :(
Of ya evet birini çevirip sorsam desem ki bugün yeşilçamda ''tatar ramazan vardı'' aaa ne ki o derler.Ama gelin bana sorun bideya benim bildğim erkekler maç izler, gelip maç izleyelim dese seve seve koşa koşa giderim bayılıyorum maça.Ama tam tersine gidip acıklı şeyler izliyor.İbo ile gülşah,gülen gözler,malkoçoğlu...gibi bunlar unutulmayan filmler ama bırkalımd aherşey tadında kalsın.Tv istiyorum varmı hayrına bağış yapacak

aytim
06.09.09, 02:50 AM
canım ya çok üzüldüm inanın .aklıma tek bir çözüm geliyor sen en iyisi o tv yi boz belmacım.Allah sabır versin bebeğim zor iş.ama bir yerdede üzülme herkes bir türkan şoray kadir inanır olamaz en azından bak siz kendinizi öyle hiisediyorsunuz :) şanslısınız bence hadi o kadar isyan etme derim :)

trafik belma
06.09.09, 03:00 AM
Onu yapmıştım abla tv yide bozmuştum ama olan bana oldu 1 ay
dizi izleyemedim Ben yine kaldım yeşilçama :(

MaVi
06.09.09, 09:20 PM
kıyamam genelde çoğu kadınların sorunu bu Belmacım benimkide pc başından kalkmıyor sen iyisin yine tehlike arzetmiyo ya ben ne yapayım :(

aytim
07.09.09, 12:21 AM
herkeslerde bir sorun var arkadaşlar en kötü sorunlarınız böyle olsun

Fosforlu
08.09.09, 01:00 AM
bide eşine sormak lazım o senin dizilerini izlerken isyan ediyomu diye :)

kozakelebegi
23.09.09, 01:09 AM
saat 01:10 ve ben bu ilginç itirafa kusura bakmayın katıla katıla gülüyorum yan odadan duvara vuruyorlar inanın gürültüme.tutamıyorum kandimi biri beni durdursun neymiş kapının önünden kamyon geçse aklına selvi boylum al yazmalım geliyomuş neymiş birisi heyttt dese cüneyt arkın odada sanıyomuş .sen çok yaşa belma kardeşim başka bişey demiyeceğim hala gülüyorum :)))))))

aytim
27.09.09, 06:17 PM
Trafiğim Belmam :connie_rockingbaby: Sorunu çözdün sanırım bitanem :l_moto: Hiç sesin gelmiyor be canım :love1:

aytim
11.10.09, 10:42 PM
Çok enteresan bir şey oldu Belmacığım.Az önce tv izliyordum [atv].Birde ne göreyim Digiturk reklamında sanki senin itirafını duymuşlar hemen relama almışlar .Acayip güldüm aklıma sen geldin canım buraya yazayım dedim olurdaizlemek istersen :) :27649g0457oo: :13:

Hizli ve Öfkeli
11.10.09, 10:58 PM
Çok enteresan bir şey oldu Belmacığım.Az önce tv izliyordum [atv].Birde ne göreyim Digiturk reklamında sanki senin itirafını duymuşlar hemen relama almışlar .Acayip güldüm aklıma sen geldin canım buraya yazayım dedim olurdaizlemek istersen :) :27649g0457oo: :13:

Olabilir abla bu yorum tv,lere taşınacak yorum bence :)

MaVi
11.10.09, 11:08 PM
AAAA açıyorum şimdi atv yi kaçırmamam lazım :))))))

dktor
30.10.09, 11:14 PM
ahahahahah kendini ayşecikmi saniyordun :D

Kingdom
01.11.09, 05:56 AM
Kardeş yalan söylemeyeceğim çok güldüm inan.Starlar sizin evde yaşıyor ne güzel işte:halay:.Durum çözüldümü acaba yapabileceğimiz birşey varmı :whistle317jw:

Son Nefesim
09.05.10, 01:50 AM
ahahahahah kendini ayşecikmi saniyordun :D

Sadece kendi olsa bide eşi kendini tutamıyorum kendimi ya kadir inanır cüneyt arkın sanıyomuş.Kapını önünden kamyon geçse ayy biri brni durdursun gülmekten başıma ağrı girdi Gece gece şaka gibi bir itiraf :)

JulaFton
22.05.10, 08:33 PM
Aynen q.olsun

Kaderimdin
22.05.10, 08:37 PM
Aynen q.olsun

Burdaki q bu harf sitemizde kullanılmıyor çünki Türkçe karakter değil.Cevabıda anlayamadım ayrıca şunun doğru düzgün açıklamı yokmu.Biraz cümle kullanımlarına dikkat edelim arkadaşlar.

rmzdayi
05.06.10, 07:25 PM
Kıyamam herkezin bir derdi var Allah yardımcımız olsun.

VıvaZapata
07.06.10, 12:44 AM
ben kıyarım agbi kıyma makinesi gibi :dhayatımda böyle güzel itiraflar duymadım bazen bende kadir inarın filimlerinden etkilenip yada cüneyt arkından etkilenip onların ses tonundan konuşuyorum ruhumda bir sanatcı ruhumu var diye düsünmüyorsam namerdim:D

setucedark
01.07.10, 06:20 PM
siz onu boşayin gelin bana ben romanitk adamim her gece arabayla gezinti her gece romantik bogaz manzarasi altinda yemek sinama senin istetigin tatil yani tam istetiginim ha :D:D:D

RuThLeSS FiGhT3[R]
01.07.10, 08:40 PM
arkadaşlar komik buluyosunuzda bu bir problem unutmayın

aytim
01.07.10, 10:03 PM
siz onu boşayin gelin bana ben romanitk adamim her gece arabayla gezinti her gece romantik bogaz manzarasi altinda yemek sinama senin istetigin tatil yani tam istetiginim ha :D:D:D

Konuşma üslubunuza dikkat ediniz.Burda evli bir insanın itirafı var verdiğiniz cevap sizin kişiliğinizi yansıtmakta sanırım.Yanlış yerdesin kardeşim aklını başına al doğru düzgün konuş bir daha uyarmam.Yaşına veriyorum hatanı sanırım arkadaşımıza bir özür borçlusun

Angel
02.07.10, 04:45 PM

Yaşın çok küçük bu hataları yapabilirsin ama kimseye bu tarz sözler edemezsin.Kendine gel biraz.Lütfen belma hanımdan özür dileyin

Bu arada belma abla durumun gerçektende vahim ama dünyanın sonu değil.Bence kendine şöyle güzel bir televizyon al en iyi çözüm bu :D

trafik belma
14.07.10, 08:38 PM
ben onu kendine getirmesini bilirdim ama neyse yaşı ufak.zaten konu çoktan çözüldü artık tv benimmmmm kadir yok,selvi boylum al yazmalım yokk,kamyon yokkkk türk filmleri yokk,evde cüneyt tarkınlaşan adam yok.yaşasınnn yalnızım huzurluyummm.çözüm buymuş demekki

Hüzün Çiçeği
29.12.10, 11:12 PM
allah senide güldürsün nediyeyim bir gülüyorum bir okuyorum ya ne değişik bir itiraf bu yeşilçam film senaryosu gibi :) kusura bakmayın hala kendimi gülmekten alamıyorum neyse geçmiş olsun size sonuç sanırım ayrıldınız sorun çözüldü.yani üzülünürmü sevinilirmi buna karıştım ben çözemedim ama siz huzura kavuştuysanız ne mutlu size.

DenqeSiz
30.12.10, 03:27 PM
Bilim adamların deyimiyle Aptallık kutusu...Yanlış anlamayın

Serserim_Benim
02.01.11, 10:52 PM
Bilim adamların deyimiyle Aptallık kutusu...Yanlış anlamayın

Maalesef o aptallık kutusu hepimizin evinde yokmu? İzlediğin şeye bağlı aptallık kutusu.Çok bilirim maç başından ayrılmayan erkekleri :) birde pembe dizi bayanlarını :) aklıma gelmişken ekleyeyim birde evlilik programları normal yaşantılarında bulamamışlar varki bir kusurları ancak tv den buluyorlar çözümü hatta 18 yaşında bile gelenler varmış.Cehalet cehalet ne denilebilir ki

Kurthan
01.03.11, 05:39 PM
:D Kızmayın ama gülmemek için zor tuttum kendimi :D

trafik belma
03.03.11, 09:09 PM
:D Kızmayın ama gülmemek için zor tuttum kendimi :D

Niye kızayım ki :) film gibi valla.bende gülecem de sorun çözüldü ama olmaması gereken şekilde.Şimdi tv karşımda izlemiyorum bile artık.İtirafımı yaparken bende kendi kendime çok gülmüştüm

İsimsiz
11.03.11, 05:06 PM
İçinoz çok dolmuş okudugum kadarıyla bence siz en iyisi hergün bir piskologa görünün.Benim görüşüm bu...