Orijinalini görmek için tıklayınız : HerKez Baksa Iyı Olur..
FaruKCpKn
03.09.09, 11:30 PM
Arkadasalar uzun sure hastanede yattım..ve sındıde arada yatıyorm ama bu yatıs bıldıgınız yatıs degıl cok acı verıyor cok canımı yakıyor gunde 10 15 ıgne yaptıkları oluyor.Boynumda Beze cıktı onu aldılar yanında kocaman kocaman bezeler cıktı onlarıda aldılar.Benım Piskolojım Bozulmus durumda ve hala hastaneye gıdıyorum.Burada kalmak ıstıyorum ama kalamıyorum.Annemı babamı goremıyorum.
BU ACIYA DAYANAMIYORUM...
HAKKINIZI HELAL EDIN....
Arkadasalar uzun sure hastanede yattım..ve sındıde arada yatıyorm ama bu yatıs bıldıgınız yatıs degıl cok acı verıyor cok canımı yakıyor gunde 10 15 ıgne yaptıkları oluyor.Boynumda Beze cıktı onu aldılar yanında kocaman kocaman bezeler cıktı onlarıda aldılar.Benım Piskolojım Bozulmus durumda ve hala hastaneye gıdıyorum.Burada kalmak ıstıyorum ama kalamıyorum.Annemı babamı goremıyorum.
BU ACIYA DAYANAMIYORUM...
HAKKINIZI HELAL EDIN....
kardeşim o nasıl söz tövbe tövbe.helal olsunda hakkımız dur bi.inşallah zamanla geçer rahatsızlığın kolay değil tabikide bozulur psikolojin.site kaçmıyor burda sen bir düzelde.sitede ki ablaların abilerin kardeşlerin çok duyarlı insanlar her zaman sana destek olurlar yeterki sen ara sıra düzelne kadar durumunu bildir.büyük geçmişler olsun Allah acil şifalar versin
durumunuzla ilgili bizi bilgilendirirseniz seviniriz
Hizli ve Öfkeli
04.09.09, 12:08 AM
allah Acil şifalar Ihsan Etsin Kardeşim Inan Dualarımız Seninle ...
ProFeSSionaL
04.09.09, 12:53 PM
valla kardeş ben bu forumun yenilerinden acil şifalar dilerim...
Hakkım varsa helal olsun.
acil şifalar dilerim hakkım helal olsun
canberksk
11.10.09, 06:55 AM
allah acil sifalar versin...
Fosforlu
17.10.09, 02:23 AM
Arkadaş iyileştiysen bie ses ver ya merak ettim şimcik
<HR style="COLOR: #c6c6c6" SIZE=1> <!-- / icon and title --><!-- message -->allah Acil şifalar Ihsan Etsin Kardeşim Inan Dualarımız Seninle ...
TOVBE DE VE ALLAH'TAN UMUDUNU KESME...
emresenfb
09.01.10, 12:53 AM
kardeş allah acil şifalar versin ne diyelim ama durumunu da bi belirtirsen merak ettik ya
Efsane Kral
16.03.10, 12:44 PM
vay arkadaşım helal olsunda hakkım umarım bir an önce iyileşirisn eski saglıgına kavuşursun allah yardımcın olsun bak üzüldüm şimdi he:((
delininteki
05.06.10, 07:30 PM
kardes bu forume yenı katıldım bu konuyu gordum sanada allah acıl sıfalar versın
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.