PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yok Ağlama Yalnızca Hatırla

aytim
03.09.09, 05:13 PM
[Only Registered Users Can See Links]

Çocukluğumu yaşadığım yerler
Şimdilerde hüzne boyuyor ellerimi
Ellerim…
Oyuncak tutan, kalem tutan,
Günah tutan ellerim
Anlat anlatabilirsen çocukluk günlerimi

Aşklarımı yaşadığım evdeyim
Farklı hayatlar yaşadık bu evde
Bu evde başkaydı aşklar
Acı çekmek güzeldi
O küçük aynayı bilemezsiniz küçük pencerede
O ayna hayallerimizdi

Şimdi yalnızlığını yaşıyorum geride kalanların
Şimdi
Geçmişi tutup kolundan çekemezsin ki..
Kırık bir hayatın günlüğünden düşen notlar şiir oluyor
Notalar…
Şarkılar… şarkılar…

Çocukluğumu, kendimi geri istiyorum. O masum, heyecan dolu, gülmeyi seven, hareketli, küçük kızı özlüyorum. Şimdi nerelerde olduğunu bilmediğim çocukluk dostlarımı arıyorum.

Büyümek bu kadar sancılı geliyorsa insana, ben zamanı geri çevirmek, yeniden doğmak ve hep çocuk olarak kalmak istiyorum.

Gelecek kaygısı olmadan yaşamak istiyorum. O güzel yaz akşamları annem, babam abim ve ablamla pikniğe gitmek istiyorum. Elimizde haşlanmış mısırlar, park da çimlere oturup ailecek sohbet etmeyi özlüyorum.

Evimizin önünde düşüp de alnımı yardığım o heyecan dolu, koşuşturmacılı günü hatırlıyorum. Acı ile kıvrandığım çocukluk günlerimi bile yeniden yaşamak istiyorum.

Gelecek kaygısı olmadan bahçelerde yine koştursak, yakan topla acıyan sadece etimiz olsa. Ruhumuzdaki canlılık, bedenimizdeki enerji, salladığımız ip... Ne güzel çocuk olmak...

Babam ,canım babam Pazar sabahı kahvaltımızı ettikten sonra koltuğumuza gömülüp yine seninle bulmaca çözsek.Güzel yürekli çalışkan ablam, . Bir tanecik abim, yine seninle o tatlı kavgalarımızı yapsak. Ahh o günler hiç bitmeyecek, sevdiklerim hep yanımda olacak sanırdım.

Çocukken bir an önce büyümek, liseyi bitirmek, üniversiteli olmak için sabırsızca zamanın geçmesini, o makyaj yapacağımız, kişiliğimizi ispatlayacağımız günlerin bir an önce gelmesini isterdik.

Heyecanla geleceğimi öğrenmeye çalıştığım günleri hatırlıyorum. Ne olacağım, nerede çalışacağım, kiminle evleneceğim, kaç çocuğum olacak? Merak ediyordum. Zaman geçiyor ve yıllar yılları kovalıyor. Taşlar yerine oturuyor. Mesleğim belli oluyor. Hayat kavgasının içinde buluveriyorsun kendini birden.

20’lere kadar geçmek bilmeyen o uzun zaman, liseden mezun olduktan sonra bir çırpıda nasıl geçmiş hayret ediyorsun. İşte o zaman geçmişe bir özlem başlıyor içinde, korkuyorsun...

"Tanrım daha fazla büyümek istemiyorum" diye haykırıyorum içimden. Büyümek beni korkutuyor. Çünkü bedenim yaşlanırken ruhum hala çocuk. Ve ruh gerçekten de eskilerin dediği gibi hiç yaşlanmıyor. Hissettiği yaşta kalıveriyor.

Büyümekten, zamanın bana nasıl sürprizler hazırladığını düşünmekten korkuyorum.
Ama hayat tüm korkularına, acılarına, ağırlığına rağmen yine de çok güzel. Yaşanmaya değer. "Sonuçta her yaşın ayrı bir güzelliği var" diye diye teselli ediyorum kendimi..

Hayatıma giren insanları, sevdiklerimi, sonra eşyaları, sonra hayvanları, sonra hayatımın devamı adına hizmetime verilmiş her şeyi.Bir şekilde ilişkili olduğum insanlardan ne kolay vazgeçebildiğimin ayrımına vardım. Hayatıma girmekle bana katkıda bulunan, hayatı benim için yaşanılır kılan o kadar insanı nasıl da geri(m)de bırakmışım. Şimdi bunlardan her biri acaba ne yapıyordur? Ayrılığımla incinen kalpler nasıl da yaralıdır. Giydiğim, eskittiğim, sonra onlardan soyunduğum, bir köşede unuttuğum elbiseler gibi içimden düşmüş o kadar insan ne hissediyordur? Hayatımın insanlarından ve kullandığım herhangi bir nesneden bu kadar kolaylıkla vazgeçmem, sonra bunları unutmam size problemli gelmiyor mu? Kullandığım o kadar şeyde hiç mi benden bir şey kalmamıştır? Mesela çocukluğumun ayakkabılarını bulsam şimdi, bayram öncesinde bana alınmış bayramlıklara yeniden kavuşsam ne hissederim? Bana anlatacakları ve hissettirecekleri çok şey olmaz mı? Doğduğum eve dönsem, o evin odalarında gezinsem, bir gece tekrar orda uykuya dalsam hangi rüyalara düşerim sizce?

İçimdeki çocuğun ölmesine izin vermeyeceğim. O çocuksu ,kimseye kötülük düşünmeyen ,saf duygularımı yok etmeyeceğim. Çocuk ruhumu canlı tutarak iliğime, kemiğime, tüm hücrelerime kadar yaşadığımı hissedeceğim. Varsın "çocuksu bir kadın" desinler. Umurumda değil.

Yaşananlar bir rüya gibi geliyor bana.Rüya bitti. Şimdi gerçeklerle yüzleşme zamanı. Güçlü olma zamanı.

Tanrım herkese içindeki çocuksu,kötülükten arınmış temiz duygularla sevdikleri ile beraber yaşlanmak, hayatı dolu dolu yaşamak ve içlerindeki çocukça heyecanı hiç kaybetmemeyi nasip etsin.
Sevgi tünelinde ilerlerken, hayat yolunuz çocuksu kahkahalar ile çınlasın

Alıntıdır

Hizli ve Öfkeli
03.09.09, 06:56 PM
ABLA ŞAHSEN BU GÜZEL PAYLAŞIMI BEN EMEK VERİP YAPIP PAYLAŞMIŞ OLSAYDIM KENDİMLE GURUR DUYARDIM HER DİNLEDİGİMDE ŞİMDİ SİZDE HER DİNLEDİGİNİZDE KENDİNİZLE GURUR DUYMALISINIZ GERCEKTEN COK GÜZEL OLMUŞ İNAN ABLACIM YAZMAK İCİN YAZMIYORUM GERCEKTEN COK GÜZEL EMEGİNE YÜREGİNE SAGLIK..

PAYLAŞIM İCİN TEŞEKKÜRLER

Angel
04.09.09, 02:48 AM
Çocukluğumu, kendimi geri istiyorum. O masum, heyecan dolu, gülmeyi seven, hareketli, küçük kızı özlüyorum. Şimdi nerelerde olduğunu bilmediğim çocukluk dostlarımı arıyorum.İçimdeki çocuğun ölmesine izin vermeyeceğim. O çocuksu ,kimseye kötülük düşünmeyen ,saf duygularımı yok etmeyeceğim. Çocuk ruhumu canlı tutarak iliğime, kemiğime, tüm hücrelerime kadar yaşadığımı hissedeceğim. Varsın "çocuksu bir kadın" desinler. Umurumda değil.

Tabiii izin verirlerse !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Harika bir yazı ve paylaşım aytim adminim.Böyle bir şeyi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler

MaVi
04.09.09, 03:59 AM
Süper olmuş ablacığım Müthişsin sen, ve eserin emeklerine sağlık

Bhutan
05.09.09, 08:59 PM
adminim uzun zamandır bakamıyordum flashlarınıza biliyorsun sebebini yoğunluğunu .bu muhteşem ötesi bir şey olmuş herkesin içinde yaşattığı duygular yaş ne olursa olsun.ya resimler ve müzik yorum yapamayacağım admınım herşeyiyle mükemmmel .emeklerinize gönlünüze sağlık

MaVi
06.09.09, 10:21 PM
ablacım öyle beğendimki tekrar geldim okuyorum ve dinliyorum nerelere gittim bir bilsen bu paylaşımınla

sultan
07.09.09, 03:55 PM
Yaşananlar bir rüya gibi geliyor bana.Rüya bitti. Şimdi gerçeklerle yüzleşme zamanı. Güçlü olma zamanı
paylaşımın için teşekkürler ablam çok güzelmiş

kozakelebegi
23.09.09, 01:17 AM
muhteşem bir paylaşım çok severdim zaten bu şarkıyı yazılarla duygularım depreşti

baştan sona resimlerle şarkıyla paylaşılan yazıyla sanki çocukluğumu yaşadım

Tanrım herkese içindeki çocuksu,kötülükten arınmış temiz duygularla sevdikleri ile beraber yaşlanmak, hayatı dolu dolu yaşamak ve içlerindeki çocukça heyecanı hiç kaybetmemeyi nasip etsin.

amin ablacığım seninde herşey gönlünün istediğince olsun

Kaderimdin
27.10.09, 02:15 AM
Geçmişe yapılan yolculuklar bazen keyif verse de bazen yeniden kalbimizin burkulmasına sebep olabiliyor...Zaman tabiki acılari hafifletiyor...Ama insanın yaşadıkları hayatının bir parçası olan anılar elbetteki unutulmuyor...Hangimizin hafızası zayıf olsun ki bir zamanlar kendisi için çok önemli olan anları unutsun, mümkün mü? Yine de zamanında geri dönmeyenler zamansız hiç dönmesinler daha iyi...Yaşadıklarımız hüznüyle, sevinciyle yaşamımızın bir parçası olarak mazideki yerlerini aldılar ve alacaklar...

waLLeR | kaan
10.11.09, 10:18 AM
çok güzel bir sunum olmuş oku oku bitmiyor müzikte fena yani çok begendım..+rep

Sweet Witch
18.02.10, 11:30 PM
mükemmeldi çok etkileyici bir paylaşım bence.bayağı eskilere daldım bu sayfada çok teşekkürler

trafik belma
12.07.10, 06:25 PM
Artık ağlamak yok abla geçti o günler.Tanrım herkese içindeki çocuksu,kötülükten arınmış temiz duygularla sevdikleri ile beraber yaşlanmak, hayatı dolu dolu yaşamak ve içlerindeki çocukça heyecanı hiç kaybetmemeyi nasip etsin.

Serserim_Benim
30.11.10, 11:41 PM
Çocukluğuma geri dönmek istiyorum. Acılarımla tanışmamak, Yine hayata o çocuk gülüşleriyle ve çocuk gülümsemesiyle bakmak istiyorum. Fakat yinede edindiğim tecrübelerle yaşamayı öğrendim. Her gün öğrendiğim yeni bir şey beni birazcık daha büyütse de, çocukluk masumiyetimi ve inançlarımı biraz daha geride bıraksa da, gelecek günlere ve gelecekteki acılara beni daha sağlamlaştırdığı için seviyorum ben hayatı ve hayatın önüme çıkardığı sürprizleri.

çok özenli bir çalışma,çok güzel bir yazıydı beni nerdeyse yıllar öncesine götürdü...teşekkürler...

Citlenbik
04.12.10, 04:46 AM
Keşke hep çocuk kalabilseydim,yastık yerine başımı anneciğimin dizlerine koyup ,acımasız dünyanın dertlerinden uzak ,tasasızca uyuyabilseydim..Canım yandi içim buruldu

SusKun GıRls
05.12.10, 12:33 AM
büyük bir duygu seli yaşıyorum şuan ailemden ayrı kaldığım şu günlerde.duygularımın ifadesi haykırmak istediklerim var bu paylaşımda.çoğu kişide benim gibi düşünüyodur.büyük emek sağolun

Kingdom
06.12.10, 10:19 PM
Çocukluğumu, kendimi geri istiyorum. O masum, heyecan dolu, gülmeyi seven, hareketli, küçük kızı özlüyorum. İçimdeki çocuğun ölmesine izin vermeyeceğim. O çocuksu ,kimseye kötülük düşünmeyen ,saf duygularımı yok etmeyeceğim.

Bu sözler beni çok etkiledi.Bende çocukluğumu geri istiyorum.Paylaşım süper ablacım teşekkürler

Lolipop
16.06.11, 08:30 PM
Her aşın ayrı bir güzelliği var derler ama ben çocukluğum bazan çok özlüyorum.Tozpembe saf daha masumbir hayatmış.Mümkün olsaydı da hep çocuk kalabilseydim.Paylaşım için yapacak bir yorum bulamıyorum.Geçmişe özledğim günlere güzel bir yolculuk yaptım şarkı süper bir seçim olmuş.Okuduğum yazı beni bir hayli duygusallaştırdı.Ağladı ağlıyacağım.Süpersiniz,emeklerinize sağlık

Hasretimsin
29.07.11, 03:00 AM
Hemen hemen herkesin güzel anılarının bulunduğu, o günlerde hep büyümek istenildiği halde büyününce tekrar dönülmek istenen günler.Her büyüğün bigün tekrar dönmek istediği birçok güzel anısının saklı olduğu çağa ait günleri yansıtan etkileyici bir çalışma olmuş.E kartlar ve müzik uyumu mükemmel.Teşekkür ederim

seyyidin
09.08.11, 11:59 AM
Ey Yüce RABB'im sen nelere kaadir değilsin ki Bu paylaşımları hakkıyla yapan kardeşimi bütün kötülüklerden koru Onun işini gücünü hayırlara vesile kıl yaşamı boyunca huzur ve rahatlık ver Ya RABB'im inşallah Amin.
...."""NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"""...DEMEKTEN BİZLERİ MAHRUM BIRAKMA EY YÜCE ALLAH'ım

La Estrella
14.08.11, 12:09 AM
Büyümek bu kadar sancılı geliyorsa insana, ben zamanı geri çevirmek, yeniden doğmak ve hep çocuk olarak kalmak istiyorum.

Şarkı müthiş ötesi.Sunumunuzda harika Aytim Adminim.Bu söz çok iligimi çekti teşekkürler