PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Xp’nizi Orjinal Yapın

AGAM
21.06.08, 02:55 PM
3 adımda Windows XP ‘nizi Orjinal hale getirin.(Genuine)

1.Klasör içindeki wga-fix.exe yi çalıştırıp evet i tıklayınız.
[Only Registered Users Can See Links]

2.Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe yi çalıştırıp Genuine yazısının aşagıdaki resimdeki gibi yeşil olup olmadığına bakınız.(yazı kırmızı ise keyfinder ile key değiştirip aynı işlemleri yapın.)

3.Genuine yazısı yeşil ise windows updatelerinizi artık yapabilirsiniz.

Örnek

Download ([Only Registered Users Can See Links])

Pas: [Only Registered Users Can See Links]

Xp orjinal yapma için
winrar kLasorunu acıosunuz ve iLk oLarak Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe i caLıştırıyorsunuz. acıLması 10-15 saniye suruyor.. acıLdında yukarıda kırmızı veya yeşiL bir yazı cıkacak kırmızı bLocked gbi bişi yazar (farkLıda oLabilir.) yeşiL oLarakta genuine yazar. eger bu yazı kırmızı oLansa windowsunuz orjinaL diiL demektir.. bu adımdan sonra yapacagınız sey bu programı kapatmak ve ikinci oLarak winrar kLasorundeki wga-fix.exe caLıstırmak. acıLan pencerede evet'e tıkLıoruz. 'JA' da yazabiLir. daha sonra tekrar kLasore donuyoruz ve keyfinder.exe ye tıkLıoruz. keyfinder bize su anki windows seri numaramızı gostericek ama maLesef bu seri no orjinaL diiL bizim burda yapacagımız iş seriaL i deiştirmek. keyfinder.exe de yukarıda options >> change windows key 'e tıkLıorz. ve winrar kLasorundeki seri noLardan birini secip buraya girioruz tamam a bastıgımızda işLemimiz bitiyor. ve tekrar iLk açtıgımı programı acıp kontroL edioruz yazı yeşiL oLacaktır..

Sahte Windows Uyarısını Yok Etme

1. ”başlat - çalışıtr” yolunu izleyip açılan pencereye ”system32¨ yazın. Bu windowsun sistem dosyalarının bulunduğu
klasörü açaçaktır. Buraya windowsu kurduğunuz dizinden de ulaşabilirsiniz. (”c:/windows/system32¨ gibi)

2. Açılan klasörün üst tarafındaki menüden “araçlar/klasör seçenekleri” yolunu izleyin. Geen penceredeki ”Görünüm”
sekmesinden Resimdeki gibi
“ Bilinen Dosya Türleri İçin uzantıları gizle ” ve ”Korunan sistem Dosyalarını Gösterme”
Seçeneklerindeki isşaretleri kaldırıp ”tamam” Butonuna basın. Gelen uyarıyı “tamam” diyerek geçebilirsiniz.

3. Burdan “WgaLogon.dll” isimli dosyayı bulup ismini “WgaLogonbak.dll” olarak değiştirin. (ismini değiştirmek için
bir kere tıklayıp “F2¨ tuşuna basabilirsiniz. Sağ tuş/yeni/yeni metin belgesi yoluyla boş bir belge oluşturup ismini
“WgaLogon.dll” olarak değiştirin. Uyarı mesajına evet diyerek geçebilirsiniz.

4. Şimdi geldik en önemli kısma. Burdahızlı olmamız gerekecek. “ctrl+alt+delete” tuşlarıyla “görev Yöneticisini açın
ve “Wgatray.exe” yazan kısmı bulun. Üzerine tıklayıp hazırda bekleyin.

5. Tekrar system32 klasörüne dönüp burdaki “Wgatray.exe” dosyasını bulun. Şimdi bunu sileceğiz. Ama sildikten sonra
5 saniyemiz var. Bu 5 saniye içerisinde “Görev Yöneticisi” penceresindeki “Wgatray.exe” programının görevine son
vermemiz gerekiyor.

Eğer yeterince hızlı davrenmamışsak görev yönetisinden kaldıramamışsak “Dosya Silinemiyor” hatası verecektir.
Endişe etmeyin tekrar deneyin.

DISSTORTIONep
22.06.08, 03:04 AM
...Ya bişey söylemek istiyorum : Çok teşekkürler!

...Kardeşim bide keyleri nereye yazacağım hakkında az yardımcı olursan çok sevinirim,yaparsam çok iyi olucak bu eline sağlık!

AGAM
22.06.08, 03:16 AM
...Ya bişey söylemek istiyorum : Çok teşekkürler!

saol arkadasım anlamadıgın bıre konu olursa burdan yardımcı olurum rahatlıkla kullanabilirwsiniz cogu sitelerde bu keyler vürüslüdür bizde temiz kolay gelsin anlattıklarımı aynen yapılırsa sorun kesinlikle cıkmıyacaktır kolay gelsin

DISSTORTIONep
22.06.08, 03:25 AM
...tmmdır AGAM kardesşim sorun yok yaptım yeşil oldu şuan,yalnız şu yazılım güncelleme yükleme sihirbazına nasıl girdin onuda bi ayarlarsam tam emin olayım çünkü emin olmadan güncelleştirmeleri açmak istemiyorum,tekrar saol!

AGAM
22.06.08, 03:34 AM
...tmmdır AGAM kardesşim sorun yok yaptım yeşil oldu şuan,yalnız şu yazılım güncelleme yükleme sihirbazına nasıl girdin onuda bi ayarlarsam tam emin olayım çünkü emin olmadan güncelleştirmeleri açmak istemiyorum,tekrar saol!

ona gerek yok arkadasım şimdi güncelemelri ac ssen güncelelemeleri yüklerken sana uyarı gelecek korsanmı degilmi diye teste tabi tutacak sen kabul et gerisine karısma ondan sonra güncelelemelere baslar keyler otomatik alacaktır zaten yesil yapmısın sorun yok simdi güncelelemeleri ac rahat ol tarafımdan itinayla denenmiştir kolay gelsin

DISSTORTIONep
22.06.08, 03:40 AM
..Tamamdır kardeşim bunu duymam yeterli oldu bile tekrar emeğine sağlık sanada kolay gelsin!

AGAM
22.06.08, 03:44 AM
tşkler sanada arkadasım kolay gelsin

kamil21
18.08.08, 06:13 PM
Agam Sağol Birde Bu Bilgisayarı Hızlandırırmı?

yha bende inwalid product key var key nasıl değiştirebilirim

AGAM
18.08.08, 06:24 PM
Agam Sağol Birde Bu Bilgisayarı Hızlandırırmı?

anlatımları tam yaparsan + güncellemeye gir birde güncellemede xp servis pack 3 kur 30 dakikanı alır pc bastan format atmıs gibi olursun kolay gelsin

secolander36
30.08.08, 09:12 AM
O orijinale çevirmeyide yaptım yeşil oldu ve pack 3 ü yükledim... Saolasın aagam valla çok yardımcı oluosun:)

empety
22.10.08, 09:45 PM
ellerine sağlık güzel paylaşım

ulaş
30.11.08, 08:28 PM
şuan benim pc de yüklü olan xp arjinal dediğin gibi yaptım oldu (SAOL)
peki aşşağıda yazdığın

Sahte Windows Uyarısını Yok Etme [/CENTER]

1. ”başlat - çalışıtr” yolunu izleyip açılan pencereye ”system32¨ yazın. Bu windowsun sistem dosyalarının bulunduğu
klasörü açaçaktır. Buraya windowsu kurduğunuz dizinden de ulaşabilirsiniz. (”c:/windows/system32¨ gibi)

2. Açılan klasörün üst tarafındaki menüden “araçlar/klasör seçenekleri” yolunu izleyin. Geen penceredeki ”Görünüm”
sekmesinden Resimdeki gibi
“ Bilinen Dosya Türleri İçin uzantıları gizle ” ve ”Korunan sistem Dosyalarını Gösterme”
Seçeneklerindeki isşaretleri kaldırıp ”tamam” Butonuna basın. Gelen uyarıyı “tamam” diyerek geçebilirsiniz.

3. Burdan “WgaLogon.dll” isimli dosyayı bulup ismini “WgaLogonbak.dll” olarak değiştirin. (ismini değiştirmek için
bir kere tıklayıp “F2¨ tuşuna basabilirsiniz. Sağ tuş/yeni/yeni metin belgesi yoluyla boş bir belge oluşturup ismini
“WgaLogon.dll” olarak değiştirin. Uyarı mesajına evet diyerek geçebilirsiniz.

4. Şimdi geldik en önemli kısma. Burdahızlı olmamız gerekecek. “ctrl+alt+delete” tuşlarıyla “görev Yöneticisini açın
ve “Wgatray.exe” yazan kısmı bulun. Üzerine tıklayıp hazırda bekleyin.

5. Tekrar system32 klasörüne dönüp burdaki “Wgatray.exe” dosyasını bulun. Şimdi bunu sileceğiz. Ama sildikten sonra
5 saniyemiz var. Bu 5 saniye içerisinde “Görev Yöneticisi” penceresindeki “Wgatray.exe” programının görevine son
vermemiz gerekiyor.

Eğer yeterince hızlı davrenmamışsak görev yönetisinden kaldıramamışsak “Dosya Silinemiyor” hatası verecektir.
Endişe etmeyin tekrar deneyin.

SessizKral
30.11.08, 08:29 PM
Eywallah AgaM..

AGAM
17.12.08, 07:17 AM
şuan benim pc de yüklü olan xp arjinal dediğin gibi yaptım oldu (SAOL)
peki aşşağıda yazdığını yapmak zorundamıyım
yok zorunda degilsin o yakalanlar için yakalanlar için gecerli o anlattıklarım

NefretimSin
24.12.08, 08:01 PM
Süper daha ne deyim.

EMEĞE SAYGI!!!

HYDR
22.01.09, 09:57 PM
Abi Mükemmel Paylaşım

judas.
22.01.09, 10:42 PM
cok saol bu ışıme yarıyacak bunu baya aramıştım bulamamıştım
saol

noe
10.09.09, 06:22 PM
Bu Home Premium(Yada Home Editiondu) onda işe yaramaz

HpCoder™
19.09.09, 12:36 PM
Bunlar işe yarıyor ama ufak bir hata var. Mesela Windows Media Player yeni sürümü indirdiğimizde Windows orjinalliğini test ediyor ve orjinal diyor ama kurulum sonunda kurulum başarılı olamadı diyor ancak Kurulmuş vaziyette bu hep böyle oldu güncelleştirmelerde bile ...

ßeepßeepPimaJ
20.10.09, 03:24 PM
Link Kırık

coolname
31.10.09, 12:41 PM
:tesekkur: agam şimdi deneyeceğim bakayım benimki orjinalmi ^^

oops agam yanlız link kırık yenileyebilirmisin?

AGAM
10.11.09, 07:03 PM
Bunlar işe yarıyor ama ufak bir hata var. Mesela Windows Media Player yeni sürümü indirdiğimizde Windows orjinalliğini test ediyor ve orjinal diyor ama kurulum sonunda kurulum başarılı olamadı diyor ancak Kurulmuş vaziyette bu hep böyle oldu güncelleştirmelerde bile ...

kardşim en kızdıgım şey cok sey biliyormusunuz gibi anlatmanız ben test ettim sorunsuz çalısıyor anlalttıgım gibi yaptıgın surece hic bir güncellemede sorun yaşamazsın 100/100 verim alırısnız sen yanlıs yapmısındır muhtemelen yada kullandıgın program bu degildir bu yuzden önce programı indir dene ypamazsan yardımcı olayım eksiklerini hatalarını soyleyim sorunu düzelt tamamı kardesim kolay gelsin

AGAM
10.11.09, 07:04 PM
:tesekkur: agam şimdi deneyeceğim bakayım benimki orjinalmi ^^

oops agam yanlız link kırık yenileyebilirmisin?

linkler yenilenmiştir bilginize kolay gelsin

waLLeR | kaan
21.11.09, 04:32 PM
oldu allah razı olsun AGAM bneim xp de orjinal oldu suan güncellemelere gecti Teşekkürler paylaşım için. Ellerine sağlık.

ADaNaLee
09.12.09, 09:03 PM
anlatım süper teşekkürler arkadaşım bende orjinal yaptım sayenizde

sheytan
05.11.10, 08:29 AM
aynen söylediginizi yaptım Güncellemeleri yapmaya başladım bile sana çok tesekkur ederim ellerine saglık artık benımde xp orjınal :D tekrar tesekkurler

Nessie*
09.11.10, 04:33 PM
Agam bende Xp cd si var . Bilg. biraz yavaş . Onu nasıl dizeltebilirim . Xp yi tekrar yüklesem olurmu diyicem . Ama bir kaç dosaya eksik bulunduğundan yeniden Xp de yükliyemiyor . Ne diyeiblirsin ?

PaDiSaH
01.12.10, 01:28 AM
Agam çok çok makbüle geçti bu ilaç gibi geldi 2 de bir korsan yazılım kullanıyorsun diye uyarı geliyordu tşkler sayende 200 milyonu kurtardım:D herşey gönlünce olsun hocam