PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜRKİYE de kaç tane müzik sanatçısı var ?

by_eMRe
14.06.08, 06:57 PM
TÜRKİYE de kaç tane müzik sanatçısı var ?

Evet bu nasıl bir soru diye sorabilirsiniz ama ben TÜRKİYE deki müzik yapan sanatçıları soruyorum.
Sadece sesiyle ortalığı sallayan,sadece işini yapan kişilerden bahsediyorum??? Kaç tanedir acaba....
Benim aslarımdan iki tanesi bayandır....

Sezen AKSU ve Candan ERÇETİN.... ya sizinkiler..??

aytim
14.06.08, 07:07 PM
rahmetli Aysel Gürel ve Onno Tunç.Serdar Ortaç,şuan bu kadarı çok varda beyin yoruldu

by_eMRe
14.06.08, 07:43 PM
çok büyük bir Üstad olan BARIŞ MANÇO'yu unuttum :(

pommo
14.06.08, 08:18 PM
Cem Karaca
Ajda Pekkan
Sezen Aksu
Onna Tunç
Barış Manço
Zülfü Livaneli
Ruhi Su
Zeki Müren
Ve unuttuğum yada adını bilmediğim eski sanatçılar...

Bir çoğu hayata gözlerini yumdu... Rahmetle anıyorum... Şimdikilerden sorarsanız açıkça söylemek gerekirse kimse yok... Bu saydıklarımın hepsi eski sanatçılar yılların cilaladığı isimler... Ve bir kısmı yıllara yenik düşenler... Çünkü sanatçı sadece söz ve müzik yazmakla olunmaz örnek bir insan olmalı... Halkı özendirmekten çok halka özenmeli... Sanat için sanat anlayışıyla hareket etmelidir... her iki kelimeyi yan yana getiren sanatçı olacaksa yazıkların olsun müzik sektörüne... Şuan ki kendini sanatçı diye tanıtanlardan hiç biri bence bu isimlerle aynı sıfatla adlandırılamaz...

by_eMRe
14.06.08, 08:23 PM
pommo arkadaşım diline sağlık....

şimdikiler sadece şarkıcı :) sanatçı değil . Kulağı tırmalayan bir ses ile mikrofon başına geçip 3 tane sözü ezberleyip piyasaya çıkıyorlar he bide unutmamak lazım açılmazlarsa olmaz....Hem göze hemde göze çünkü kulağa hitap yok...