PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Temel ve azrail

aytim
07.04.08, 12:33 AM
Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.

Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der

temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der

azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten

Bhutan
07.04.08, 12:36 AM
Zuhahah :D:D

by_eMRe
07.04.08, 12:36 AM
=) =) :D :D azrail kayseriliymiş baksana =)

RaPcOLiK
15.04.08, 05:14 AM
Süper Ya Koptum qece qece :D:D

QrsN TeaM
20.12.08, 08:50 PM
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

yılmaz
20.12.08, 08:52 PM
Temelin işi zor muhaaaa tenkx

tafo
27.12.08, 05:06 PM

gerçektnde temelin işi zormş paylaşım için tşk.;)

Blackpearl
28.12.08, 09:29 AM
paylasım icin saolun emeklerinize saglık

exeLLaNs
15.01.09, 01:59 PM
DAha önce de okumustum bunu sanki teşekkürler

beethovenlive
03.03.09, 09:49 AM
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek... diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : Maymunu iyi besle!

cerbelus
05.03.09, 11:19 AM
guzelmıs tesekkurler

beethovenlive
06.03.09, 07:15 PM
rica ederim nedemek :) yorum yazman yeterli

Kingdom
08.03.09, 04:38 AM
Ya abi harikasın bütün fıkralarını okudum ne diyim

jokernel
11.04.09, 11:12 PM

mournfulmania
13.04.09, 04:56 PM
zuahahah koptum !! :D

xxnefretxx
19.04.09, 11:34 AM
komikmiş . devamını bekleriz.

mertcanx
26.04.09, 01:10 PM
cok komık ama okumustum bunu

Randition
10.05.09, 02:05 AM
Bu fıkra tanıdık geldi ama yinede saolasin emege Saygı !!!

JulaFton
08.07.09, 01:04 PM
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

secanr
08.07.09, 01:57 PM
eyw gzlmiş

selim
08.07.09, 10:35 PM
guzel fıkra saol

takaci
11.07.09, 11:44 AM
Fıkra Cok Guzel Thank You

Hizli ve Öfkeli
09.08.09, 01:14 AM
Temel,de aklı sıra kendini akıllı sanıyor ama sert kayaya carptı bu sefer :) teşekkürler ablacım paylaşımınız icin..

lasvetorus
10.08.09, 03:03 PM
hahahahahahahahahahahaha

dktor
13.08.09, 12:39 PM

Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der

azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zat

dktor
13.08.09, 12:59 PM

dktor
16.08.09, 10:56 PM

azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten

bizzat kendim uydurdum xD

aytim
16.08.09, 11:00 PM
harikaydı koptum valla gece gece .saol kardeşim teşekkürler:)))))

Hizli ve Öfkeli
16.08.09, 11:15 PM
BİZİM TEMEL KAFASINA GÖRE UYANIKLIK YAPMAK İSTEMİŞ FAKAT AZRAİL KÖTÜ TONGAYA DÜŞÜRMÜŞ :) GÜZEL FIKRA EMEGİNE SAGLIK..

Helix
16.08.09, 11:33 PM
hehe cok komiq teşşekürler

ßy_ADeM
17.08.09, 01:47 PM
Süper Mıs PayLasım Icın Tesekkurler

DeNiZ
20.08.09, 01:55 PM
komik olmuş herkezi toplamış ha

whg
27.08.09, 02:00 PM
[sıze=4]temel Uyanıklık Yapmak Istemiş Ama Boşuna 300 Kişi Temel Gitmişler Azraille Tesekkürler Paylaşım Için Güzel Fıkraymış[/sıze]

AlcHolics
31.08.09, 08:56 PM
:D:D:D:Dd süper ellerine saglık kardeş

MalDeyne
01.09.09, 06:06 PM
Eyw Kardeş Harıkaydı :D

RLocksley
08.09.09, 12:09 PM
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle

ProFeSSionaL
08.09.09, 01:42 PM
arkadaşım bu fıkra sitemizde kac kere verilmiş dikkatli açalım konuları geri dönüşüme