PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasretine Dayanmak Çok Koyuyor Bana

Hizli ve Öfkeli
17.07.09, 12:42 AM
[Only Registered Users Can See Links]

aytim
17.07.09, 12:48 AM
modum anlıyorum sizi derken ukalalık etmiş olurmuyum zaman zaman bizlerde yaşıyoruz bu duyguları resimlerle çok güzel olmuş emeklerine sağlık modum

Hizli ve Öfkeli
17.07.09, 12:49 AM
Ablam Benım Zaten Sızler Olmasaydınız Coktan Kafayı Yemıstım Ben Bu Yanlızlıkta..iyiki Varsınız Ablacım..

aytim
17.07.09, 01:01 AM
bizler her zaman burdayız Ali kardeş.bunu hissettirebildiysek ne mutlu bizlere çünki sitemiz saygıya sevgiye dostluğa dürüstlüğe çok duyarlıdır.iyiki haydipaylas var haydipaylas ailesi var

Bhutan
17.07.09, 01:07 AM
abi ya evelallah her yerden yeteriz biz hem site hem server.olurmu abi biz bir aileyiz yalnızlıkda ne elimizden geldiği kadarıyla.resimler de süper olmuş abi ellerine sağlık bazan bende yazılarla şiirlerle paylaşıyorum burda duygularımı abi

Hizli ve Öfkeli
17.07.09, 01:13 AM
öyle Admınım ınsan Yazılarla şiirlerle Duygularını Paylaştıgı Zaman Bile Rahatlıyor Hele Hele Karsısındakı ınsanlar O Insanı Anladıgı Zaman Daha Bir Güzel Oluyor Mesela Sizlerin Beni Anlaması Gibi Teşekkür Ediyorum Sizlere..

Rebel Angels
01.01.10, 08:17 PM
konuyu bilmiyorum ama allah sevdiklerinden ayrı koymasın kimseyi ayrıysada sabrını versin inşallah.teşekkürler

Hizli ve Öfkeli
01.01.10, 10:34 PM
konuyu bilmiyorum ama allah sevdiklerinden ayrı koymasın kimseyi ayrıysada sabrını versin inşallah.teşekkürler

Kardeşim gecici bir yanlızlıktı gecti sorun yok anlicagın :)