PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Size İlgin VE garip OLay Bakınnnn

YaKaMaSHi
15.06.09, 11:07 PM
Arkadaslar Yazı Benle Bir Msn den wall isteyen bir kişi arasında geçen konusma :D:D
Benden Wall İsteyene [Only Registered Users Can See Links] Cshileleri

DuyDum Ki;ß3nİ UnutSun deMi$siN Dü$üN ßaqaLImm S3n HaTırlaNmaYa DeĞermiSİn...!!!:
sa
YaKaMaSHi:
as
DuyDum Ki;ß3nİ UnutSun deMi$siN Dü$üN ßaqaLImm S3n HaTırlaNmaYa DeĞermiSİn...!!!:
kardes
bana su duvar wallı fln bı basısta hs atmayı duvardan gormeyı fln bı yolla plss
YaKaMaSHi:
ok yollayım 1 dk kardes
YaKaMaSHi:
la sen psıkopaymısın
YaKaMaSHi:
sıtede neden 30 msj yazıp
YaKaMaSHi:
almıon
YaKaMaSHi:
hıleyı
YaKaMaSHi:
zor bısı degıl
ya hadi yoll akardes koto cok yuksek gelyo hadi bi sen yolla
YaKaMaSHi:
yoq yha cakal yollarmıyım pıssrt
aga
arkın pcdeim siteye uye olmama kızıo
cdye cekip kendi pcme yuklucem hadi
YaKaMaSHi:
uye ol bisi olmas yemezler
uye olursam yollucanmı burdan?

DuyDum Ki;ß3nİ UnutSun deMi$siN Dü$üN ßaqaLImm S3n HaTırlaNmaYa DeĞermiSİn...!!! size bir titreşim gönderdi.

uye olursam yollucanmı burdan?
YaKaMaSHi:
uye ol ındır ordan
ya
oldum
saten ama nerden indirecem bilmiyom
YaKaMaSHi:
cs hilelrinden
YaKaMaSHi:
nese gardesım bb yeter
bana lazım olan duvardan gorme tek atısta vurma fln lzm

Hizli ve Öfkeli
15.06.09, 11:27 PM
bu sözum herkeze artık armut piş agzıma düş yok arkadaslar haydıpaylas aılesını tanımadan once kımsenın elınde dogru dürüst hilesi yoktu şimdi ıse herkezde yüzlerce hile var bu işte emegı gecen herkeze cok tşkler edrım ya 30 msj atmak bukadarmı zor ya anlamadım gıttı aslında 30 msj da az boyle düşünceli insanlara haydıpaylas aılesı bunu 100 msj a cıkarcakkı anlasınlar anyayı konyayı yıne bıraz kızdım bız mılletce hazıra konmayı severız ya o yuzden boyleyız neyse yaa...herkez allaha emanet olsun

YaKaMaSHi
16.06.09, 09:20 AM
hizli abi böyle örnek olsun diye koydum ben neden veriyim hileyi emegim var o kadar kardesim ben kendi emegimi cigneyip sanamı vercem 30 msj yaz zor degil sen git dandik sitelerden indir trojanlar girsin pc ye git 50 -60 tl yede format attır (kendi bilmiosa) iisinden bulasırda formatlada cıkmassa 30 mjs yazsadım diye aglar durursunuz

anilayda
17.06.09, 07:40 PM
evet hazıra konmayalım ve csyi hilesiz oynayalım lütfen ):