PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üzgünüm, yapacak hiçbir şey yok artık

aytim
14.04.09, 03:29 AM
Adam Olmak Adına.. Nice Ayrılıklara…

Bir gün daha çaldım sensizlikten. Zor da olsa vurdu saat gece on ikiyi… Şimdi önümde yeni bir sensizlik var. İçinde, beni neyin beklediğini bilmediğim yirmi dört saat daha var… Sonra o da geçecek… İşte böyle kovalayacak birbirini yarınlar. Derken unutucağım seni, unuttuğumun farkında bile olmadan. Doğrusu da bu zaten, aksi halde hatırlamış olur insan. “onu unuttum” demek bile hatırlamaktır. Bu cümleyi aklıma getirmeyecek derecede unutmalıyım seni. izin kalmamalı… Başkasını ararken yanlışlıkla senin numaranı çevirmemeliyim, kendimle dalga geçeceksem; bu başka birşey için olmalı… Adam olmak adina.. Nice ayriliklilara..ana dair hiçbir fikir kırıntısı kalmamalı beynimde. Zaman aşımına uğramalı tüm tasalar. Hiç sevilmemiş, hiç yaşanmamış gibi yabancılaşmalısın. Tesadüfen bir yerde adın geçtiğinde, irkilmemeliyim. Hakkında sorulan her soru cevapsız kalmalı. Çok seven insan aynı ölçüde unutmalı…

[Only Registered Users Can See Links]

Seni bir gün hatırlanmamak üzere sileceğim. Ama şimdi değil, çünkü ardında bıraktıklarından öğrenmem gereken çok şey var daha. Eğer gerçekten dendiği gibi ayrılıklar-acılar insanı adam ediyorsa; ben kızmamalıyım gidenlere. Ben senin ve senin gibiler sayesinde bir gün adam olacağım. Ama şimdi değil. Çünkü dersini çıkarmam gereken çok ayrılığım var benim. “Adam olmak adına, nice ayrılıklara…” Bak gördün mü böyle dalga geçmeli insan kendisiyle. Yanlışlıkla o numarayı tuşladığında değil…

Ben, bugün bunları yazmak için gelmemiştim buraya.. Gel gör şimdi unutmak üzereyim. Pek sevimli değil bu… -bir insanı unutmak? ? ? - Anlamı olmalıydı oysa geride kalanların… Biz şimdi onca zamanı unutmak için mi yaşadık? ! Geriye birkaç şey kalmalıydı hatırlanmaya değer… Akla geldiğinde insanın içini titreten, anlatıldığında dinleyen kişiyi düşündüren, en azından bir sigara yaktıracak kadar burukluk veren bazı anılar kalmalıydı geriye…. Demek ki biz unutmak zorunda kaldığımız tüm zamanları biraz boşa haracamışız. Şu an benim aklıma gelen zamanlar’ın çoğu zorlama… belki ilerde bir anlamı olur ümüdiyle, adettendir diye yaşanmış, klişeleşmiş şeyler…

Galiba zamanı geldi de geçiyor. Eğer yapacak bir şey kalmadıysa en doğrusu bu, unutmak!

Göreceksin; seni hiç bir şey olmamış gibi…. Adını hiç duymamış, ellerinden hiç tutmamış gibi….. Hiçbir anı, hiçbir geceyi-gecelerin sabahlarını-hiçbir mutluluğu ve hiçbir acıyı yaşamamış gibi unutucağım….. Sonra bu yazının karşısına geçip, yine hiçbir şey olmamış gibi okuyacağım senden kalan kırıntıları…

Üzgünüm, yapacak hicbir sey yok artik…Belkide unutmak; adam olmaya calisan insanlarin tek silahi….

İki şeye sahiptim biri ruhum diğeri bedenim,benle sen gibi.

ıbrahım
14.04.09, 11:04 AM
Üzgünüm, yapacak hicbir sey yok artik…Belkide unutmak; adam olmaya calisan insanlarin tek silahi…. bu söze katılıyorum

aytim
14.04.09, 03:46 PM
Eğer gerçekten dendiği gibi ayrılıklar-acılar insanı adam ediyorsa; ben kızmamalıyım gidenlere.

Angel
15.04.09, 08:39 AM
Daha ne kadar derin yaralara ev sahipliği yapacak kalbim bilemiyorum.
Kokunu özleyeceğim en çok biliyorum.....
Bir tek kokudur geçmeyen zamanla
Her duyulduğunda biraz daha keskinleşen.....
Hala burnumda seni düşündükçe içimi yakan kokun...
Birde gözlerin, güneş açınca deniz rengini alan gözlerin, Sen bilmezsin bakmaya doyamazdım gözlerine,

Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettin
Bu yaşlar utangaç boynumun kolyesi olsun...

Bana sarıldığında vücudumu saran sıcaklığın yerini hiç birşey alamayacak biliyormusun?

Sen giderken en çokta beni götürdün yanında, bu üzüyor, bu yıkıyor belkide en fazla bu acıtıyor canımı...
Çaresiz olmak, geç kalmış olmak, elini uzatsan tutabilirsin beni, elimi uzatsam tutabilirim seni, ama o eli uzatamıyor olmak, sevdiğin için, sevildiğin için vazgeçmek çok ağır geliyor.

Ben hiç sevdiklerimden vazgeçmedim ki, Hiç bir sevenim benden vazgeçmedi ki.....

Hergeçen gün biraz daha çocuklaştığımı hissediyorum, biraz daha çaresiz, biraz daha mutsuz, biraz daha üzgün...

Buda geçer diyenleri umursamıyorum bile, bildiğimi değil bilmediğimi söyleyenler lazım bana... Yada susanlar sadece dinleyenler, sevemedim ki hiç yorum yapanları.

Şimdi yanımdaki herkese seni anlatıyorum, nedenlerimi,neden seni sevdiğimi, bir başkasını değilde neden seni sevdiğimi... Bilmiyorum nedensiz sebepsiz birşey bu, sorgusu suali yok... Belkide açtığım zaman o kilidi sende uçup gidiceksin, belkide hiç hatırlamayacağım seni... ama anahtarım yok açamıyorum...

Aşıklar ve sarhoşlar sır tutamaz
Sırsızım
Anlattım seni herkese
Rahatlamadım....

Şimdi seni nasıl unuturum, senden nasıl vazgeçerim sorularının cevaplarını arıyorum, bulamıyorum, sen geliyorsun aklıma vazgeçiyorum.
Gözlerin geliyor, ellerin geliyor, beni sevişin geliyor aklıma en basitinden, çıkarsız sevişin, sadece ben olduğum için, sadece seninle olduğum için, sadece sen olduğum için sevişin geliyor, vazgeçiyorum.

Senden geçmeye çalıştıkça
Seni geçiriyorum aklımdan
İnadıma
İsteyerek yapıyorum...

Seni sevmek, belki yanlızca beynimde bilinmedik bir patlama olarak kalacak, korkmuyorum.
Ben seni sensizde yaşarım.....

Gün olur sana çoğalırım, seni üretirim aynı güzelliğinle,
ve binlerce sen içimde,
binlerce sevda......

Her biri özleminle dağlayan gözlerimi.Her biri bana gelen, karanlığın ışığı yırtması gibi uykularımda.....
Gün olur, kahırlar bedenimi damla damla eritir, tükeniriz,
içimdeki senle birlikte tükeniriz, kimseler bilmez....

BEN SENİ SENSİZDE YAŞARIM.....

Ağlamak zoruma gitmez, hesapsız sevmelerdir gerçek kimliği aşkların.
Unutma;

Gün olur teslim olurum belki korkularıma, görmezsin beni.
Seni korkularımla yaşarım.
Gecenin bir yarısı kan-ter içinde uyanırım düşlerimden,
kimbilir kaçıncı yitirişimdir seni, hakedilmemiş yenilgilerimde.

SENİ YALNIZLIKLARIMDA YAŞARIM........

tamamen yüreğimin sesleri bunlar an be an yaşadığım ...harikasınız aytim adminim...yüreğiniz dert görmesin

aytim
16.04.09, 01:15 PM
Güçlüydüm ya hani ben, heybetli duruşum erirdi ya gözlerinde! Sustun bana en derinden, konuşturmadı seni hiçbir kelime. Yaşanılan bir sessizlik senfonisidir şimdi. Sen sükûtu kıt çığlıklara aldanma sakın! Ölüm artığı sessiz düşlerin pençesine düşmesin gözlerin. Kan çanağı olur, ağlamaktan yüreğin.

Kendine benim için gülümse bugün, sitemle zehirlesem de sözleri, aldırma sen bana.
Kalemin ağırlığı altında ezildiğindendir yüreğim.

Sensizlikten biçtiğim yalnızlık kumaşını yamıyorum yüreğime. Bu yalnızlık nereye götürür beni, daha kaç nefes aldırır sensiz böyle.

Kingdom
17.04.09, 09:54 PM
Aytim adminim bu kadar üzmeyin kendiniz lütfen..

kozakelebegi
18.04.09, 07:16 AM
Ağlamak zoruma gitmez, hesapsız sevmelerdir gerçek kimliği aşkların.
Unutma;

Gün olur teslim olurum belki korkularıma, görmezsin beni.
Seni korkularımla yaşarım.
Gecenin bir yarısı kan-ter içinde uyanırım düşlerimden,
kimbilir kaçıncı yitirişimdir seni, hakedilmemiş yenilgilerimde.

SENİ YALNIZLIKLARIMDA YAŞARIM........

:( :( :( üzülmemek duygulanmamak eldemi ...bildik tanıdık duygular bunlar....teşekkürler

MaVi
18.04.09, 02:24 PM
kafamı duvara vurmadan
tanıyabilmek seni
beyninin içindekileri anlayabilmek
ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü
bütün saatleri öylece durdurabilmek için
çıldırasıya paraladım kendimi
lanet olsun!
artık sigarayı üç pakete çıkardım günde
olsun be! ne olacaksa olsun!
bu da benim sana
ayrılırken şikayetim olsun

gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun)

AbuZeR
22.05.09, 09:02 PM
kırıntısı kalmamalı beynimde. Zaman aşımına uğramalı

street_dancerss
03.06.09, 08:10 AM
Harika bir sunum muhteşem bir paylaşım..Ellerinize yüreğinize sağlık..aytim ablam.

Bhutan
07.06.09, 08:37 PM
..."SeN"siz Yaşanan Sevda...

Gece, ışıl ışıldı gökyüzü. Önce her yıldıza senin adını verdim, yetmedi. Hiç biri senin gözlerin gibi değildi. Ben yalnız senin gözlerini yıldız bildim. Herkes altında sarhoş olacağı yıldızı ararken, ben senin gözlerinde bitirdim içki kadehlerini. Her şey siyah beyazken, ben mavi bir düşte gizlendim Konuk oldum uykularına, gördüğün her rüyanın içindeydim...

Gördüğün denizmiydi ben o denizin martısıydım.Bir ormanda mı yürüyordun, en ulu ağacıydım. Sen bir dağın tepesinde görürken kendini , ben doruklarında beyazlığıydım. Sonsuz hasret ateşiydim ben her gece kapında yanan. Sen bile söndüremezsin beni. Çünkü hasretin sen varken bile dinmeyenindendi. Kolaydı sevmeler ben imkansızı seçdim. Ne kadar yakınsam o kadar uzaktın bana. Elimi uzatsam tutabilirdim ama bir o kadarda ulaşılmazdın. Kaçanlardan değildim ben, kaçmadım...

Ne zaman vazgeçmeye kalsam yüreğim o kocaman haliyle dikildi karşıma. Ben yüreğimin sesini dinledim. Ve yüreğim aslında sendin. Her sözcüğü denedim aslında seni anlatmak için. Her sözcüğün üzerinde durup bin kere düşündüm. Ya onlar anlatamadı seni ya sen onlara yetmedin. Sözcükler yetmedi ya, renklere sarıldım bende. Bir tek mavi anlattı seni. Maviye yakışan yalnız sendin. Ne kendimi sakladım ne de sözlerimi. Duygularım içtendi. Seni kendimi seve rgibi sevdim. Tutkuyla bağlıydım sana ama sevdam senin tutsağın değildi. Ben özgürlüğüme düşkündüm ve özgürlüğümde sendin...

Dinle ey yar, sana bağımlı olmadan büyüttüm ben bu sevdayı içimde. Sen olsanda büyümeye devam edecek olmasanda. Sevmişim bir kere seni kurtuluşun yok sevgimden. Seni özlemeyi en çok ben bilirim. Hiç yakınmadım seni özlemekten. Üsteklik kavuşamama ihtimali işlenmemiş soğuk bir taş gibi önümde dikilip dururken. Sana dokunamamak yüreğimi böyle acıtırken. Bil ki ben yüreğimi kanatan bu acıya inat dokunmadan tenine saatlerçe sevişebilirim.....

Ben seni;
Bütün maskelerim düştüğünde,
Duygularımın en saf halinde,
Kendimi kandırmadan,
Birileri bakıyor mu diye aldırmadan,
Döktüğüm gözyaşlarım gibi sevdim...

Bazen güçsüz hissettim kendimi,
Kimi zaman kimsesiz,
Zaten yufkadır benim yüreğim,
Ve zekatıydı her damla gözlerimin,
Ben seni Allah'a dua ederken,
Döktüğüm gözyaşlarım gibi sevdim...

Kelimeler anlatamaz bazen derdini,
Bir sessizliğe mahkum edersin ya kendini,
Sözlerin bittiği yerde son umut,
Döktüğüm gözyaşlarım gibi sevdim ben seni...

AMA SEN KIYMETİNİ BİLMEDİN...

ağladım ...belki gözyaşlarım gözlerimden akmadı ama yüreğimden akanlar tarifsizdi....çok içten sözler bunlar aytim adminim çokkkkk......

Blackpearl
10.06.09, 09:33 AM

soylenecek soz yok

Hizli ve Öfkeli
11.06.09, 02:32 PM
ellerın dert gormesın güzel bir paylasım ıyıkı varsın sıtede

Sweet Witch
18.02.10, 05:40 AM
"Pek sevimli değil bu… bir insanı unutmak ? Anlamı olmalıydı oysa geride kalanların… Biz şimdi onca zamanı unutmak için mi yaşadık? Geriye birkaç şey kalmalıydı hatırlanmaya değer… Akla geldiğinde insanın içini titreten, anlatıldığında dinleyen kişiyi düşündüren, en azından bir sigara yaktıracak kadar burukluk veren bazı anılar kalmalıydı geriye… Demek ki biz unutmak zorunda kaldığımız tüm zamanları biraz boşa harcamışız. Şu an benim aklıma gelen zamanların çoğu zorlama… Eğer yapacak bir şey kalmadıysa en doğrusu bu, unutmak.... Seni hiç bir şey olmamış gibi…. Adını hiç duymamış, ellerinden hiç tutmamış gibi hiçbir mutluluğu ve hiçbir acıyı yaşamamış gibi unutmak….. Sonra bu yazının karşısına geçip, yine hiçbir şey olmamış gibi okuyacağım senden kalan kırıntıları… Üzgünüm, yapacak hiçbir şey yok artık..Bu kadar içten yazılmış bir yazıyla unut unutabilirsen unutabilirsen

La Estrella
14.08.11, 12:11 AM

Konunun en can alıcı bölümü çok duygulandım müzikle beraber harika bir sunum olmuş bu işte çok başarılısın Aytim Adminim.

kozakelebegi
17.08.11, 04:12 AM
İnan abla senin paylaşımlarını okumak her zaman güzel.Yüreğine sağlık güzel yürekli insan.Yüreğine sağlık dost.....

SusKun_YüRek
14.09.11, 01:54 AM
Üzgünüm, yapacak hicbir sey yok artik…Belkide unutmak; adam olmaya calisan insanlarin tek silahi….

Tüm iyi niyetlerimin,aşırı sevgimin kurbanı oldum.Zamanla kalmadı manasına vurulduğum senden eser.Renklerin bir çok manayı karşıladığı yıllardan bahsediyorum.Her çiçek renginin ikimiz için sembolleştiği yıllardan…Tüm renkler soldu şimdi,kalmadı eski hallerinden eser.Bugünü yaşarken yarınlardan bahsettiğimiz, çok istediğimiz fakat yarınlaştıramadığımız hayallerimizden bahsediyorum.