PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Işığın Olmak İsterdim

Angel
07.05.08, 12:43 AM
Gunesin olmak isterdim senin. Hatta gun isigin. Hatta sabah yuzune vuran ilk isık olmak isterdim. Isigin olmak isterdim senin.

[Only Registered Users Can See Links]

Sabah uyandiginda ilk beni gormeni, gulumsemeni isterdim. Perdelerin arasindan sizmayi basarmis gun isigi gibi gelip goz bebegine girmek isterdim. Sonra kendimi gormek isterdim goz bebeginde, gozbebegin olup. Goz bebegindeki isIk olmak isterdim…

Sizmak isterdim tum sicakligim ve sevgimle kalbine. Bir anda isitmak isterdim seni. Sicakligin olmak isterdim. Buz tutmus hicbir zerren kalmasin isterdim. Oyle sizmak isterdim ki her catlaktan iceri gireyim, yayilayim bir anda. Seni isitan sicaklik olmak isterdim…

Bir gulumseme olmak isterdim yuzune yayilan. Sen istemesen de gelip yuzune yapisan bir gulumseme. IsIk gibi bir anda tum yuzunu aydinlatan bir gulumseme olmak isterdim.

Cimlere yayilmis bir beden olmani isterdim. Soyle sirtustu uzanmis, kollarini acmis , gokteki bulutlari kucaklayan bir beden.

Burnuna mis gibi toprak kokusu gelirken sen gulumseyesin istiyorum yasama. Sonra bulutlarin arasindan sizan gunes isigin olmak isterdim yine. Sizip sevincin olmak isterdim…

Dudaginin kenarindaki alayci kivrim olmak isterdim. Yasamla dalga gecen alayci kivrim. Oyle bir kivrim ki yasam sana dokunamasin, seni orseleyemesin senden korkusundan. Dudaginin kivrimindaki isIk olmak isterdim. Cabucak sende olmak icin, isIk olmak isterdim…

Ellerinle topladigin kir cicekleri olmak isterdim. Tek tek, ozenle toplayip, pencerenin onundeki vazona koydugun, gun boyu kokladigin, sevgiyle baktigin kir cicekleri olmak isterdim. Ciceklerden yansiyan renk olmak isterdim sonra. Yuzune canlilik veren renk. Rengin olmak isterdim senin…

Kahkahan olmak isterdim. Agzindan cikan kocaman bir kahkaha olmak. Dusunmeden, kontrolsuz, ansizin, gurultulu, gunler boyu suren bir kahkaha. Nes’en olmak isterdim senin. Hic bitmeyen nes’en…

Sen olmak isterdim. Isigin gibi sen olmak isterdim. Sende bir sen olmak, benden bir sen olmak isterdim. Hayat isigin olmak isterdim, hep hayattar olasin diye. Benimle hayat bulasin diye, hep sende olayim diye isIk olmak isterdim.

Isigin olmak isterdim… Senin isigin olmak isterdim…

alıntıdır

Fosforlu
08.09.09, 09:12 PM
Yüreğine sağlık çok güzel bir yazı olmuş Angel<!-- / message --><!-- sig -->

MaVi
18.10.09, 08:40 PM
biri bir yürek dökmüs ortaya bizden parçalarini toplamamizi,bekliyorlar...
ben bu yükü tasiyacak kadar güçlü degilim.

yüreginize,elinize saglik.

Rebel Angels
07.02.10, 03:37 PM
Sanki hayata sil baştan yazılmışım, ürkek bir sancı dolar içime...Aldığım öksüz nefesimle... Bu dizlerimi eklemek geldi içimden... Sen başlı başına bir ışıksın, yeter ki gözler görmesini, kalpler hissetmesini bilsin... Yüreğine sağlık dostum... Sevgim seninle...