Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğruna Ölürmüydünüz ???
Ağır ağır giden karıncaya sormuşlar: `Nereye gidiyorsun?` `Uzaktaki sevdama` demiş karınca. `Bu ayaklarla biraz zor gidersin` demişler. Karınca şu cevabı vermiş: `Olsun ona varamasam da yolunda ölürüm!` Siz de sevdanız için yolunda ölür müsünüz?
yolunda ölünmüyen sevda varsa o sevda değil bence...burda sorudan ziyade anlatım çok hoşuma gitti...teşekkürler pommo
eger gercekten cok seviyorsam ölürumm,cok sevdigim insani kaybedince yasamanin bir anlami olmazki
eVET ßiladeR katıLıorum Eger oLumune Sefmıssem oLurum yoksa Değmes Arkadas Ama gercekten Sefmıssem Yoksa Salla Anasını satem.!
Bykatliam
06.12.08, 03:19 PM
Eğer gerçekten sevmişsem bir damla göz yaşı için bile ölürüm .. :P
SessizKral
06.12.08, 04:09 PM
:D Eğer Gerçekten Sevdiysem Ölürüm onunn İÇin :d
gerçekten sevöişsem ölürüm :)
ıbrahım
14.04.09, 10:54 AM
sevdiğim kişi buna değerse ölürüm
AntakyaLee
16.04.09, 08:25 PM
Kesinlikle ölmem, aşk için değmez bence ...
atakansarı
25.05.09, 11:08 AM
Kesinlikle ölmem, aşk için değmez bence ...
tm benim kafadan yha aşk için ne ölecem sen gittikten sonra yenisini bulur o merak etmeyin ::D
xLargex
02.07.09, 11:18 AM
ne olcem la manyakmıyım sokakdamı bulm ben canımı onun gııbı bırııını daha blurum ama daha da can bulamam :D
SuperNatural
02.07.09, 03:48 PM
Kesinlikle Ölmem, Aşk İçin Değmez Diye Düşünüyorum..Hayat Güzel, Daha Genciz..:biggrinking:
Hizli ve Öfkeli
02.07.09, 03:56 PM
sadece sevdigim degil sevdiklemin bile ugrunda ölürdüm şüphesizki onlarda benim ugrumda ölürdü,herkez sevdikleriyle uzun saglıklı ömürler yaşaması dilegiyle...paylaşımınız icin teşekkürler.
BeaTeRCks_CoCuq
08.08.09, 10:37 PM
gerçekten sevdiysem neden olmasın
berkoşumm
12.08.09, 03:38 PM
asla asla asla XD değmez yaw ne ölcem başka birini bulurumXD
Kuvvetm!ra
10.09.09, 04:21 AM
gercek sevmişsem evet
deathmeath
22.10.09, 05:38 PM
Anne,babam allah yolunda başka kimse için ölmem(ailem Dahil)
O gerçek bir aşk ise ölmeyi tercih ederim!!
---------------------
EMEĞE SAYGI
Haydipaylas.net
Haydipaylas.net
Haydipaylas.net
Haydipaylas.net
Haydipaylas.net
Haydipaylas.net
Emeğe saygısı olmayanları bu sitede istemiyoruz. karşılıksız yapılan paylaşımlara Post Kasanlar ( tşklerlerle) Geçiştirenler Engellenecek yada banlanacaktır
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.