PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah, benim geçmişimin hatırasından hatırıma bir daha gelen sevgilim

aytim
03.01.09, 06:41 AM
Gülüşlerim vardı benim senden önce. Gecelerimi aydınlatan yıldızlarım vardı. Işıl ışıl doğan bir güneşim,umutlarım BEKLEDİĞİM SEVGİLİM vardı. Yağmurlarım vardı benim hüzünleri bile kıskandıran. Kar yağardı bembeyaz, kardelenlerim açardı. Fırtınalardan arınmış durgun denizlerim vardı, martılarım uçardı hiçbirinin kanatları yaralı değildi ki senden önce…

Gülüşlerim vardı benim senin için terk etmeden önce. Her şeyden vazgeçecek kadar sevilmiştin bilmesende…Senin için gülüşlerimden vazgeçen ben, bugünde senden vazgeçiyorum sevgili ve uğruna kaybettiğim bütün gülüşlerimi geri istiyorum senden.

[Only Registered Users Can See Links]

Yokum artık bu şehirde, şehir küçük geliyor bana, hayat ne kadar acımasız dersen de, hayat o kadar güzel ve yaşamaya değer ki bunu sen bilmiyorsun ben olmadanda bilmeyeceksin... Bütün aşkın yalan olduğunu bende anladım. Ben hayatta tek sevgimde kaybettim, onun dışında herşeyi yaparım demiştim hala yapıyorum sende biliyorsun.

Aşk, sevdiğinin göz yaşına talip olmaktır acıyı yüreğinde kimseye sezdirmeden taşımaktır. Sevgi, sevdiğiyle acısını sevincini paylaşmaktır, Aşk gelmiyeceğini bile bile beklemektir terk edeceğini bile bile ona sarılmaktır. Şüphesiz ve sitemsiz sevgiliden bir yudum sevgi istemek değil ona gökler dolusu sevgi sunmaktır karşılıksız ve çıkarsız. Nerden çıktın karşıma demek değil neden daha önce çıkmadın demektir

Şimdi anlıyorsun değilmi yokluğumu, kimse benim gibi sevmedi değilmi seni, daha başını çok vuracaksın duvarlara çok canın yanacak yanında benim gibi seven yerine senden çıkarları olan kişileri buldukça üzüntün gittikçe artacak. bu acılarının sonu gelmeyecek karşında benim olduğumu düşüneceksin her zaman yanında olanların ben olduğumu hayal edeceksin ama nafile sadece kendini kandıracaksın o kadar. bu hayatın kısa olduğunu benden iyi sen bilirsin, ben sana söylemiştim seni o kadar sevdim ki benden fazla kimse sevemeycek demiştim sana,bendan fazla kimse sevmedi değilmi seni, şimdi her hatanı anlayacaksın. ama benim geride bıraktıklarımı toplamakla geçecek hayatın, sana söylemiştim artık ben yokum diye, benden başkası ile mutlu olmaya çalışacak fakat başaramayacaksın...

Yüreğin hep beni yanında isteyecek bir zamanlar benim istediğim gibi ama nafile, koptum ben bir zamanlar deli gibi sevdiğim yürekten, benide sen koparmıştın, sana en ihtiyacım olan zamanda bana sırtını dönüp sen gitmiştin. Her zaman yanında olmaya çalışacağım dediğimi hatırlıyormusun, ama sen benden sıkıldığını söyleyince başımdan kaynar sular dökülmüştü, işte o günden beri başka denizlerde geziyorum artık dönmemecesine, başka insanlar tanıyorum hayatta, belki birgünde karşıma doğru kişi çıkar diye yaşıyorum bu hayatta...

Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!

alıntıdır

aytim
10.03.09, 04:28 AM
Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!

(yokluğuna...)

street_dancerss
03.06.09, 08:15 AM
Her dinledigimde gözlerimi bugulandıran nefis bir müzik ve harika bir sunum ellerine yüregine saglı.Teşekkurler

Bhutan
07.06.09, 07:25 PM
Ah, benim geçmişimin hatırasından hatırıma bir daha gelen sevgilim... Seni kalbimin hangi kuytusunda saklamalıyım şimdi? Seni hangi vadilerin rüzgarına yazmalıyım? .......

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

harika bir sunum aytim adminim şarkı deseniz oda bambaşka yerlere alıp götürdü beni...sozsuz teşekkürler duygu dolu anlar yaşattınız bana...

Blackpearl
10.06.09, 09:40 AM
ah benim gecmisimin hatırasından hatırama bir daha gelen sevgilim

cok guzel bir paylasım adminim tesekkurler

YaKaMaSHi
10.06.09, 03:23 PM
admim yazının şarkı ile birleşimi müthiş!!!! olmuş böyle bisi beklemiodum ama süper

Pssrk
10.06.09, 03:40 PM
Adminim valla çok duygulandım emeklerinize sağlık

AGAM
10.06.09, 03:46 PM
Aşk, sevdiğinin göz yaşına talip olmaktır acıyı yüreğinde kimseye sezdirmeden taşımaktır. Sevgi, sevdiğiyle acısını sevincini paylaşmaktır, Aşk gelmiyeceğini bile bile beklemektir terk edeceğini bile bile ona sarılmaktır. Şüphesiz ve sitemsiz sevgiliden bir yudum sevgi istemek değil ona gökler dolusu sevgi sunmaktır karşılıksız ve çıkarsız. Nerden çıktın karşıma demek değil neden daha önce çıkmadın demektir

yüreginize saglık aytim adminim ne diyeyim süper olmus müzik esliginde o yazıları okumak ayrı bir keyif verdi inannın olan bizim sigaraya oluyor canınız saolsun:)

Hizli ve Öfkeli
11.06.09, 10:00 AM
insanı alıp götüren şarkılardan biridaha admınım emegıne saglık..

Sweet Witch
18.02.10, 05:36 AM
Ah, benim geçmişimin hatırasından hatırıma bir daha gelen sevgilim... Seni kalbimin hangi kuytusunda saklamalıyım şimdi? Seni hangi vadilerin rüzgarına yazmalıyım? Hangi rüzgarların elvedasına? Çık gel haydi, hangi gün olursa olsun. Ben beklemedeyim. Telefonların sessiz tellerine, mektupların harf kataloglarına değil, rüzgarlara yazdım adını... Rüzgarlarla bekliyorum seni...
(gelmeyeceksin yine de biliyorum)

SusKun_YüRek
10.09.11, 11:00 PM

Sevmek suçunu işlediğim için çekiyorum tüm bu ızdırapları…Güneş yüzü görmemiş hayallerim şimdi daha yanlızlar.Yüreğim gerçekleşmeyen ümitlerin eteğine yapışmış sımsıkı.Geçmişe çakılı kaldım ve gelecek özürlüyüm şimdi.Bugünün bir anlamı yok gelecekse varlığı tartışılır halde.Belki unutmak mümkün her şeyi bir çokları için.Benim gibilerse tekrardan yaşıyor ihaneti..