PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mutluluk Haykırarak Yaşıyorum Diyebilmekdir

aytim
23.04.08, 10:30 PM
MUTLULUK MU?

Mutluluk insan hayatı için önemli bir unsurdur bence
Para insan hayatı için önemlidir fakat her zaman mutluluk getirmeye bilir.Başarı insanın kendine olan güvenini artırır ve buda mutlu olmasını sağlar.(galibaa)
Aşk hep kalacaksa hiç bitmeyecekse galiba insana olağanüstü bir mutluluk yaşatır.
Tabii neyle mutlu olduğun da çok önemli

[Only Registered Users Can See Links]

MUTLULUK: Çıplak ayakla koşulan ıslak çimenlerdedir.

MUTLULUK: Sıcak bir günün sonunda esmeye başlayan serin biryeldedir. MUTLULUK: İnce belli bir bardakta içilen tek şekerli demli çayın tadındadır. MUTLULUK: Annenin okşayışında, babanın bakışında, çocuğun gülüşünde,
sevgilinin dokunuşundadır.

MUTLULUK:Bir çiçeğin yaprağında,kelebeğin rengarenk
kanadındadır.

MUTLULUK: Sevgilinin yanağına kondurulan bir öpücüktedir.

MUTLULUK: Küçük bir tartışmadan sonra kimin haklı olduğunu düşünmeden sevgiliye söylenen "seni seviyorum" sözündedir.

MUTLULUK: Bilgidedir. Her şeyi öğrenebilme çabasındadır

Kim üzebilir beni benden başka
Kim doldurabilir içimdeki boşluğu ben istemessem
Kim mutlu edebilir beni ben hazır değilsem
Kim yıkar yıpratır beni ben izin vermessem
Kim sever beni ben kendimi sevmessem
Herşey bende başlar bende biter...

MUTLULUK: Acılarına, hüzünlerine, zorluklarına rağmen,kaygısızca ve

haykırarak "yaşıyorum" diyebilmektedir.

alıntıdır

kozakelebegi
06.07.09, 04:38 PM
Mutluluk,bir yaz deniz ([Only Registered Users Can See Links])in karşısında, bir ağaç ([Only Registered Users Can See Links]) gölgesindedir.Bir bahar ([Only Registered Users Can See Links]) sabahında çıplak ayakla koşulan ıslak çimenlerdedir. İstekle ısırılan bir peynir diliminde,yanarak içilen bir yudum suda,bakkaldan alınan bir pakedi taşırken dergiden yapılmış kese kağıdında göz ucuyla okunuveren güzel ([Only Registered Users Can See Links]) bir sözdedir.Özlenen sevgi ([Only Registered Users Can See Links])linin dudaklarındadır.bir çocuğun gülşündedir

çok güzel bir paylaşım bende birşeyler eklemek istedim emeğinize sağlık

Rebel Angels
04.02.10, 11:51 PM
mutluluk adına güzel bir paylaşımı aktardığın için teşekkürler