PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kefen

wampire3
23.04.08, 09:53 PM
Birgün gözlerin dalacak derinlere Belkide aklına ben geleceğim. Beraber yaşadığımız güzel günleri düşüneceksin Birde herşey mazimizi anlatacak sana, unutamadığını anlayacaksın... Yanıma gelmeyi düşünebilirsin bir buket gülle Gideceksin çiçekçiye.alacaksın en sevdiğim gülleri Geldiğin zaman kapım kalabalık olacak. Düğünüm olduğunu düşünüp kahrolacaksın

[Only Registered Users Can See Links]

Ansızın karşına gözü ağlamaklı anam çıkacak Seni görünce sıkacak yumruklarını, vuracak göğsüne göğsüne ''Senin yüzünden,senin yüzünden'' diye haykıracak..Ne olduğunu bilemeyeceksin,O an donup kalacaksın Elindeki güller tek tek yerlere düşecek...Tabutumun Üstünde bir duvak göreceksin.İşte ozaman anam yanaşacak yanına, vasiyetimi sıralayacak sana:

''ÖLÜRSEM SEVGİLİMLE EVLENMEDEN ÖNCE ANAM KEFEN YERİNE GELİNLİK GİYDİRİN BANA….. GÖRÜNCE SEVGİLİM SAKIN AĞLAMA BENİ….. KARA TOPRAKLARDA ARA ….ÖRNEK OLSUN SEVİPTE AYRILANLARA …..SENİ SEVDİĞİMİ SAKIN UNUTMA SAKIN UNUTMA.......

alıntı

aytim
23.04.08, 10:12 PM
öff wampire içimi baydın bu ne ...daha güzel paylaşımlar lütfen

pommo
23.04.08, 10:17 PM
bencede katılıyorum daha güzel olsun :)

wampire3
23.04.08, 10:22 PM
Peki dikkat ederim..İlk önüme bu çıktı :)

pommo
23.04.08, 10:26 PM
bence önüne ilk bu çıkmadı... o kadar yazı koydun sonra bunu yazdın... demekki elinde var olan daha önce arşivlediğin bir şey...

wampire3
23.04.08, 10:28 PM
Eski arşivimde vardı ama lbilgisayarım bozulunca hepsi gitti..Gerçekten ilk o çıktı önüme :)

Fosforlu
08.09.09, 07:20 PM
yüreğine sağlık güzel bir paylaşımdı . yüreğinden sevgin hiç eksik olmasın..
Güzel paylaşımın için teşekkür ederim

MaVi
18.10.09, 08:47 PM
ayrilik ölümden beter sevda ask bir hastaliktir ilaçi yok denilecek kadar azdir.
allah sevenleri ayirmasin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rebel Angels
07.02.10, 05:50 PM
cok muhtesem, paylasan ellerine saglik<!-- google_ad_section_end -->